City Clinical Hospital oppkalt etter S.P. Botkin filial nr. 1

re.
Men personalet er veldig varmhjertet. Alle prøver å hjelpe, for å forklare pasientene så mye som mulig hva de skal gjøre etter operasjonen, hva er begrensningene. Forberedelse til kirurgi, prosedyrer, undersøkelser er veldig forskjellige til det bedre. Alle her er på en eller annen måte mer nøye med behandlingen..
Og pasientene er stort sett eldre, vanskelige på alle måter.
Filialen på denne adressen lever ut de siste dagene og flytter til hovedområdet til Botkin forretningssenter. Forhåpentligvis blir ingen borte eller sparken når de flytter. De vil beholde alt det beste de har. Det viktigste er personell!

Tusen takk til legen Simonova Valentinovna, leder. den kirurgiske avdelingen (og den behandlende legen) til Elena Vasilievna Shirshova, hennes assistent Zara Ibragimovna (dessverre, jeg vet ikke etternavnet) for deres uformelle tilnærming til meg som pasient, for oppmerksomheten og profesjonaliteten til disse legene. Det ville være flere slike leger

Generelt er ikke grå stær behandling forferdelig. Drift 15-20 minutter. Men det er veldig viktig å følge alle prosedyrer og begrensninger i den postoperative perioden. Lykke til alle og helse!

Det største oftalmologiske senteret i byen vil åpne i Moskva på grunnlag av Botkin Hospital

Leger i Moskva hjalp til med å evakuere en alvorlig pasient med COVID-19 i Trans-Baikal-territoriet

71 pasienter med koronavirus døde i Moskva

Ytterligere 3793 pasienter ble frisk fra coronavirus i Moskva

I hovedstaden forbereder Moscow City Oftalmologiske Senter for åpningen på grunnlag av Botkin Hospital, som vil motta de første pasientene i det nye bygget 30. desember 2019.

- Alle kategorier oftalmiske pasienter kan behandles her. Mer enn 1000 enheter med moderne oftalmologisk utstyr ble kjøpt og installert for senteret. Takket være de nye mulighetene vil 10 tusen flere pasienter kunne gjennomgå høyteknologisk behandling enn tidligere. Som et resultat vil senteret kunne motta mer enn 110 tusen pasienter i året. Samtidig vil antallet oftalmiske kirurger, inkludert høyteknologiske, nå 26 tusen per år, det vil si 9 tusen flere. Spesialisert behandling vil bli mer tilgjengelig, køene vil reduseres betydelig og pasienter vil få hjelp på rett tid, ”bemerker Aleksey Shabunin, overlege ved Moskva City Clinical Hospital. S.P. botkin.

Et komplett spekter av diagnostikk og behandling av pasienter med øyesykdommer vil bli utført her - behandling av grå stær av enhver kompleksitet, glaukom, retinal dystrofi. Den døgnåpne akuttmottaket vil hjelpe deg med nødstilfeller - skader, forbrenninger, plutselig tap av syn.

Senteret vil ha tilgang til unike operasjoner, inkludert hornhinnetransplantasjon, behandling av intraokulære svulster og øyelokk. I tillegg er det bare i dette senteret som vil bli gjennomført brachyterapi - kontaktstrålebehandling - og kirurgisk behandling av pasienter med øyekreft.

Mer enn 1000 enheter med moderne oftalmisk utstyr er installert i det nye senteret. Kapasiteten til operasjonsrom og et kortvarig sykehus er økt betydelig, og totalarealet til det nye senteret vil være mer enn 10 tusen kvadratmeter, som er 1,5 ganger mer enn før.

Komfortable forhold er skapt for pasienter - komfortable 1, 2, 3 og 4-sengs avdelinger, utstyrt med moderne senger, bad og dusj. For hver pasient på avdelingen er det en individuell veggkonsoll med oksygentilførsel og kommunikasjonsmidler med medisinsk personell, klimaanlegg i alle rom. Praktisk navigering er organisert i selve senteret, og støtsikre rekkverk for pasienter med begrenset mobilitet er installert i korridorene. Alle bygninger er utstyrt med moderne heiser med lydvarsler. Driftsenhetene er utstyrt med et moderne luftsteriliseringssystem og de nyeste modellene av mikroskop, lasere og annet oftalmisk utstyr. Poliklinisk pleie vil bli doblet, noe som vil øke tilgjengeligheten til oftalmisk omsorg.

Arbeidet med oftalmologisk senter på grunnlag av den ledende tverrfaglige klinikken i Moskva gjør det mulig å bruke det kraftigste diagnostiske og terapeutiske potensialet til Botkin Hospital.

Transporttilgjengelighet er en annen fordel ved å flytte klinikken til Botkin sykehus. Fra metrostasjonene Begovaya, Dynamo og CSKA er det sosiale kollektivruter til Botkin sykehus med stopp ved Moskva Oftalmologiske Senter.

En ny bussrute nummer C23 er allerede åpnet for pasienter ved Botkin Hospital. Nå kan byens innbyggere raskt og komfortabelt, bokstavelig talt på 5 minutter, komme seg fra Begovaya metrostasjon til Botkin sykehus. Busstoppet ligger et steinkast fra metrostasjonen Begovaya, det er ikke nødvendig å krysse veien - turen tar omtrent 5 minutter.

Du kan også komme til Botkin Hospital med annen offentlig transport:

  • Du kan komme deg fra metrostasjonen Dynamo til Botkin Hospital med trolleybus nr. 82 (avkjørsel ved hovedinngangen, dvs. ved sjekkpunkt nr. 1) eller buss 207 (avkjørsel ved sjekkpunkt nr. 1 eller nr. 3 (for ambulanser er fotgjengere tillatt ).
  • Fra metrostasjonen Begovaya kan du ta buss 847 - den stopper ved sjekkpunkt nr. 2 (Polikarpova st.) Og sjekkpunkt nr. 3 (Boris Petrovsky str.).

Tidligere ble oftalmologisk pleie gitt til pasienter på grunnlag av Moskva oftalmologiske kliniske sykehus i Mamonovsky Lane. Imidlertid er bygningen moralsk utdatert, og på grunn av designfunksjonene er det umulig å installere moderne utstyr der for å gi medisinsk behandling av høy kvalitet og ytterligere drift av anlegget til medisinske formål er umulig, noe som blant annet bekreftes av konklusjonen fra Rospotrebnadzor-kontoret i Moskva.

Et poliklinisk diagnostisk senter forblir i bygningen til det oftalmologiske kliniske sykehuset i Mamonovsky Pereulok, der planlagt poliklinisk pleie vil bli gitt til beboere i Moskva etter henvisning fra distriktspoliklinikken. Hvis pasienten trenger kirurgisk assistanse, vil han bli sendt til akutt- og legevakt, som ligger på Botkin Hospital sykehus..

For referanse

Moskva oftalmologisk klinisk sykehus i Mamonovsky Pereulok ble organisert i 1826. Siden oppstarten har klinikken økt antall pasienter som mottar medisinsk behandling betydelig. Over tid har det dannet seg visse problemer som ikke tillater i dag å gi spesialisert oftalmologisk pleie på et moderne og riktig nivå. I 2014 fattet Moskva helseomsorg avdeling en beslutning om å slå sammen det øyelege kliniske sykehuset i Mamonovskiy Pereulok til M.V. S.P. Botkin som gren nummer 1.

Strukturen i det nye oftalmologiske senteret inkluderer:

  • en spesialisert oftalmologisk poliklinikk med et kraftig diagnostisk kompleks, som gjør det mulig å innlegge 110 000 pasienter årlig;
  • akuttmottaket, som gir spesialisert pleie døgnet rundt for enhver nødsituasjon;
  • et kortvarig oftalmologisk sykehus hvor behandlingsoperasjoner av katarakt av en hvilken som helst kompleksitet og øyelokkkirurgi utføres;
  • 4 oftalmologiske avdelinger, inkludert en unik avdeling for oftalmologisk onkologi, som behandler oftalmiske sykdommer - svulster i øyene og øyelokk, og andre senger for behandling av glaukom, retinal dystrofi og andre øyesykdommer..
  • moderne spesialisert oftalmologisk operasjonsenhet med 11 oftalmologiske operasjonsrom utstyrt med avansert oftalmisk utstyr.

Ta del i aktiviteter, arrangementer og kampanjer.

Det største i byen: hvordan det øyelegeologiske senteret i Moskva fungerer

Metropolitan øyeleger mestrer et nytt arbeidssted. For en måned siden, på sykehuset oppkalt etter S.P. Botkin åpnet det øyelegeologet i Moskva.

Tidligere ble det gitt bistand ved Moskva oftalmologisk klinisk sykehus, som lå i Mamonovsky Lane. Bygningen var imidlertid utdatert, noe som gjorde det umulig å utstyre det med moderne utstyr. Derfor ble det besluttet å flytte institusjonen til Botkin sykehus. Muscovites kan henvende seg til det nye oftalmologiske senteret for å få hjelp i alle spørsmål knyttet til øyehelse. Her kan de utføre omfattende diagnostikk, kurere grå stær og glaukom, gi hjelp med øyeskader og brannskader, retinal løsrivelse og plutselig tap av synet. Unike operasjoner utføres her, inkludert hornhinnetransplantasjon, behandling av intraokulære svulster og øyelokk svulster. Bare i denne klinikken utføres brachyterapi - moderne teknologi lar deg takle ondartede neoplasmer.

Opptil 110 000 pasienter per år

Oftalmologisenteret mottok de første pasientene 30. desember 2019. Siden den dagen har rundt 3,4 tusen innbyggere i hovedstaden fått poliklinisk og poliklinisk behandling her, og i de nye operasjonssallene har kirurger allerede utført mer enn 260 høyteknologiske operasjoner. Senteret er klar til å motta opptil 110 000 pasienter årlig.

Det oftalmologiske senteret er den største medisinske institusjonen for sin profil i byen. Dets totale areal er mer enn ti tusen kvadratmeter - dette er 1,5 ganger mer enn det var før.

Fra kirurgiske hogstmaskiner til lasere

Senteret laget 11 operasjonsrom, kjøpte mer enn tusen enheter av det nyeste utstyret. Kirurger har til disposisjon moderne mikroskop med et navigasjonssystem, kirurgiske kombinasjoner for operasjoner på fremre og bakre segmenter av øyet, femtosekunders lasere, fotospalte lamper, ikke-kontakt tonometre.

“Dette gir mulighetene våre slik at vi kan diagnostisere sykdommen i tide og iverksette nødvendige tiltak. Vi har nesten et komplett utvalg av utstyr for behandling av all patologi, "sier Anton Andreichenko, leder for poliklinikken som opererer som en del av det øyelege senteret..

Ultralyd spiller en ledende rolle i diagnostisering av oftalmiske sykdommer. Ved hjelp av moderne skannere kan spesialister bokstavelig talt se inni det menneskelige øyet..

“Det hjelper å forstå om det er noen svulster, løsrivelse av netthinnen. Hvis det er en skade, lar skanneren deg bestemme tilstedeværelsen av et fremmedlegeme, dens beliggenhet, "- sa sjefen for diagnoseavdelingen Alexander Dobroserdov.

Men i behandlingen av øyesykdommer blir ledelsen beholdt av laserteknologier, som har blitt brukt siden 60-tallet av forrige århundre. For første gang brukte legene dem til å løse problemer med netthinneavløsning. I dag jobber øyeleger med lasere av forskjellige typer handlinger..

Nye muligheter

Høyteknologiske behandlinger er tilgjengelige for alle på Moskva Oftalmologisenter. Pasienter som lider av kreftpatologier er intet unntak. Department of Ophthalmic Oncology har operert i Moskva i flere år, men overføringen til et oftalmologisk senter åpner for nye utsikter, Alexey Shabunin er sikker på.

"Dette er moderne strålebehandling, dette er først og fremst en kraftig diagnostisk base," sa han..

Alexandra Kovaleva, leder for akuttmottaket, snakker også om viktigheten av moderne utstyr for rask diagnostikk. Det er her de blir tatt for øyeskader og i andre nødstilfeller. Tidligere, sa hun, sendte spesialistene på akuttmottak besøkende besøkende for å gjøre ultralyd og andre tester på funksjonsdiagnostisk avdeling..

Det oftalmologiske senteret bruker det diagnostiske og terapeutiske potensialet til Botkin Hospital - den ledende tverrfaglige medisinske institusjonen i hovedstaden.

Ifølge sjefen for senterets filial, Gulzhiyana Arzhimatova, er pasientene på oftalmologiklinikken stort sett eldre mennesker som har andre sykdommer. Om nødvendig kan øyeleger invitere en kardiolog, nevrolog, nevrokirurg og enhver annen spesialist.

”Vi har nå en seriøs pasient som trengte hjelp fra en urolog. Bokstavelig talt en halv time senere kom urologen til bygningen vår og undersøkte denne pasienten, "sa hun..

Komfortable forhold er skapt for pasienter i oftalmologisk senter. Det er komfortable rom utstyrt med moderne senger, klimaanlegg, bad og dusj. Hver pasient på avdelingen har en individuell veggkonsoll med oksygentilførsel og kommunikasjon med det medisinske personalet.

Oftalmologisenteret har praktisk navigering (du vil ikke gå tapt her), og rekkverk for pasienter med begrenset mobilitet er installert i korridorene. Alle bygninger er utstyrt med moderne heiser med lydvarsler.

Kjør om fem minutter

Transporttilgjengelighet er en annen fordel ved å flytte klinikken til Botkin sykehus. Sosiale kollektivruter er lagt fra Begovaya, Dynamo og CSKA metrostasjoner til Botkin Hospital med stopp ved Moskva Oftalmologiske Senter.

En ny bussrute C23 ble lansert for pasienter. Nå kan byens innbyggere raskt og komfortabelt komme seg fra Begovaya metrostasjon til Botkin sykehus. Bussholdeplassen ligger et steinkast fra Begovaya, det er ikke nødvendig å krysse veien, turen tar omtrent fem minutter.

Det største oftalmologiske senteret i byen vil åpne i Moskva på grunnlag av Botkin Hospital

I hovedstaden forbereder Moscow City Oftalmologiske Senter for åpningen på grunnlag av Botkin Hospital, som vil motta de første pasientene i det nye bygget 30. desember 2019.

“Alle kategorier oftalmiske pasienter vil kunne gjennomgå behandling her. Mer enn 1000 enheter med moderne oftalmologisk utstyr ble kjøpt og installert for senteret. Takket være de nye mulighetene vil 10 tusen flere pasienter kunne gjennomgå høyteknologisk behandling enn tidligere. Som et resultat vil senteret kunne motta mer enn 110 tusen pasienter i året. Samtidig vil antallet oftalmiske kirurger, inkludert høyteknologiske, nå 26 tusen per år, det vil si 9 tusen flere. Spesialisert behandling vil bli mer tilgjengelig, køene vil reduseres betydelig og pasienter vil få hjelp på rett tid, ”bemerker Aleksey Shabunin, overlege ved Moskva City Clinical Hospital. S.P. botkin.

Et komplett spekter av diagnostikk og behandling av pasienter med øyesykdommer vil bli utført her - behandling av grå stær av enhver kompleksitet, glaukom, retinal dystrofi. Den døgnåpne akuttmottaket vil hjelpe deg med nødstilfeller - skader, forbrenninger, plutselig tap av syn.

Senteret vil ha tilgang til unike operasjoner, inkludert hornhinnetransplantasjon, behandling av intraokulære svulster og øyelokk. I tillegg er det bare i dette senteret som vil bli gjennomført brachyterapi - kontaktstrålebehandling - og kirurgisk behandling av pasienter med øyekreft.

Mer enn 1000 enheter med moderne oftalmisk utstyr er installert i det nye senteret. Kapasiteten til operasjonsrom og et kortvarig sykehus er økt betydelig, og totalarealet til det nye senteret vil være mer enn 10 tusen kvadratmeter, som er 1,5 ganger mer enn før.

Komfortable forhold er skapt for pasienter - komfortable 1, 2, 3 og 4-sengs avdelinger, utstyrt med moderne senger, bad og dusj. For hver pasient på avdelingen er det en individuell veggkonsoll med oksygentilførsel og kommunikasjonsmidler med medisinsk personell, klimaanlegg i alle rom. Praktisk navigering er organisert i selve senteret, og støtsikre rekkverk for pasienter med begrenset mobilitet er installert i korridorene. Alle bygninger er utstyrt med moderne heiser med lydvarsler. Driftsenhetene er utstyrt med et moderne luftsteriliseringssystem og de nyeste modellene av mikroskop, lasere og annet oftalmisk utstyr. Poliklinisk pleie vil bli doblet, noe som vil øke tilgjengeligheten til oftalmisk omsorg.

Arbeidet med oftalmologisk senter på grunnlag av den ledende tverrfaglige klinikken i Moskva gjør det mulig å bruke det kraftigste diagnostiske og terapeutiske potensialet til Botkin Hospital.

Transporttilgjengelighet er en annen fordel ved å flytte klinikken til Botkin sykehus. Fra metrostasjonene Begovaya, Dynamo og CSKA er det sosiale kollektivruter til Botkin sykehus med stopp ved Moskva Oftalmologiske Senter.

En ny bussrute nummer C23 er allerede åpnet for pasienter ved Botkin Hospital. Nå kan byens innbyggere raskt og komfortabelt, bokstavelig talt på 5 minutter, komme seg fra Begovaya metrostasjon til Botkin sykehus. Busstoppet ligger et steinkast fra metrostasjonen Begovaya, det er ikke nødvendig å krysse veien - turen tar omtrent 5 minutter.

Du kan også komme til Botkin Hospital med annen offentlig transport:

  • Du kan komme deg fra metrostasjonen Dynamo til Botkin Hospital med trolleybus nr. 82 (avkjørsel ved hovedinngangen, dvs. ved sjekkpunkt nr. 1) eller buss 207 (avkjørsel ved sjekkpunkt nr. 1 eller nr. 3 (for ambulanser er fotgjengere tillatt ).
  • Fra metrostasjonen Begovaya kan du ta buss 847 - den stopper ved sjekkpunkt nr. 2 (Polikarpova st.) Og sjekkpunkt nr. 3 (Boris Petrovsky str.).

Tidligere ble oftalmologisk pleie gitt til pasienter på grunnlag av Moskva oftalmologiske kliniske sykehus i Mamonovsky Lane. Imidlertid er bygningen moralsk utdatert, og på grunn av designfunksjonene er det umulig å installere moderne utstyr der for å gi medisinsk behandling av høy kvalitet og ytterligere drift av anlegget til medisinske formål er umulig, noe som blant annet bekreftes av konklusjonen fra Rospotrebnadzor-kontoret i Moskva.

Et poliklinisk diagnostisk senter forblir i bygningen til det oftalmologiske kliniske sykehuset i Mamonovsky Pereulok, der planlagt poliklinisk pleie vil bli gitt til beboere i Moskva etter henvisning fra distriktspoliklinikken. Hvis pasienten trenger kirurgisk assistanse, vil han bli sendt til akutt- og legevakt, som ligger på Botkin Hospital sykehus..

For referanse

Moskva oftalmologisk klinisk sykehus i Mamonovsky Pereulok ble organisert i 1826. Siden oppstarten har klinikken økt antall pasienter som mottar medisinsk behandling betydelig. Over tid har det dannet seg visse problemer som ikke tillater i dag å gi spesialisert oftalmologisk pleie på et moderne og riktig nivå. I 2014 fattet Moskva helseomsorg avdeling en beslutning om å slå sammen det øyelege kliniske sykehuset i Mamonovskiy Pereulok til M.V. S.P. Botkin som gren nummer 1.

Strukturen i det nye oftalmologiske senteret inkluderer:

  • en spesialisert oftalmologisk poliklinikk med et kraftig diagnostisk kompleks, som gjør det mulig å innlegge 110 000 pasienter årlig;
  • akuttmottaket, som gir spesialisert pleie døgnet rundt for enhver nødsituasjon;
  • et kortvarig oftalmologisk sykehus hvor behandlingsoperasjoner av katarakt av en hvilken som helst kompleksitet og øyelokkkirurgi utføres;
  • 4 oftalmologiske avdelinger, inkludert en unik avdeling for oftalmologisk onkologi, som behandler oftalmiske sykdommer - svulster i øyene og øyelokk, og andre senger for behandling av glaukom, retinal dystrofi og andre øyesykdommer..
  • moderne spesialisert oftalmologisk operasjonsenhet med 11 oftalmologiske operasjonsrom utstyrt med avansert oftalmisk utstyr.

3d_shka

3D-modeller, Poser, 3DsMax, Archicad, Artcam, Zbrush

DAGBOK AV PROFETENS MANKIN

Elena Malysheva stenger Moscow Ophthalmology Clinical Hospital

Min mor har lidd av glaukom de siste årene. Hun gjennomgikk kirurgi ved Helmholtz Research Institute of GB, hun ble observert der.
Men da kunne Moskva-pensjonistene i Helmholtz bare observeres mot et gebyr. Mamma ble overført til Ophthalmological Clinical Hospital, som populært kalles "Mamonovskaya", fordi hun er i Mamonovsky-banen.

Moskva oftalmologisk klinisk sykehus er den eldste øyeklinikken i verden. 26. januar 1826 støttet guvernør for Moskva, prins Dmitrij Vladimirovitsj Golitsyn, ønsket fra offentlige personer om behovet for å opprette et spesialisert øyesykehus i Moskva. Et sykehus ble unnfanget for å gi poliklinisk og døgnkontinuerlig øyeomsorg først og fremst til trengende, deydige mennesker og ble opprettet med donasjoner fra innbyggere.

Prins Golitsyn organiserte og ledet et utvalg for å samle inn gaver. Målene som er satt av komiteen kommer til uttrykk i følgende ord: "Det foreslås å innrømme en pasient i alle aldre, kjønn og rang, hovedsakelig de fattige, til denne generelt nyttige institusjonen, uten betaling for vedlikehold og bruk.".

Øyesykehuset ble åpnet 11. juli 1826 i Lange-huset ved Nikitsky gate og hadde 20 senger og et rom for mottak av pasienter. Poliklinikkens gjennomstrømning var 30 pasienter per dag.

På donasjonene fra byfolkene 8. mai 1830 ble et steinhus med møbler og uthus kjøpt fra grevinne Dmitrieva-Mamonova på hjørnet av Tverskaya Street og Mamonovsky Lane, og 15. november 1830 ble øyesykehuset plassert i denne bygningen, hvor den fremdeles ligger.

I 1845 ble huskirken Kristus frelser bygget i bygningen til øyesykehuset, som ble innviet av Metropolitan of Moscow Filaret.

Under første verdenskrig ble en sykepleier åpnet i bygningen til øyesykehuset for sårede soldater..
I 1958 ble sykehuset godkjent som et medisinsk diagnostisk og rådgivende senter. Sykehuset utfører over 10 000 operasjoner per år, inkludert høyteknologiske operasjoner. Det betjener innbyggere i 2 Moskva-distrikter.
Forholdene er selvfølgelig ikke gode der. Men synet blir returnert til folk. Og gratis.
En gang i tid var alderdom og blindhet nesten synonymt. Nå har situasjonen endret seg.
Her er bygningen deres
http://p1.zoon.ru/preview/if3hmMeQpgIGl3l-9sJn0Q/520x270x85/0/f/d/52c080fe40c0886b7c8dca06_5318403a6a568.jpg
Hyggelig, gammelt, i sentrum, og hvis du gjør en god renovering, så...
Mamma dro til øyelege i går. Du må registrere deg i lang tid. Hun har ventet på denne dagen i lang tid.
Hun kom opprørt. Personalet er ikke rolig, spesielt sykepleierne. Rop til den syke, freak out.
Mamma hadde tap.
Og i dag fikk jeg vite at det viser seg at dette sykehuset stenger. Personalet mottok noen varsler i denne forbindelse, enten før nyttår eller etter.
Så de blir nervøse.
Øyelegen fortalte meg også om dette. Og til og med alle øyeleger i Moskva signerte et brev om ikke å stenge sykehuset, men de tror ikke at dette vil hjelpe.
De forteller at sykehusbygningen likte TV-stjernen Elena Malysheva.
Elena Malysheva har en tvillingbror. Hans navn er Alexey Shabunin. Han er hovedkirurg ved Moskva helsevesen, overlege for GKB im. S.P. botkin.
I forbindelse med utvidelsen av sykehus ble noen av dem grener av GKB im. S.P. Botkin. Så, på ordre fra Moskva avdeling for helseomsorg nr. 1043 datert 25. oktober 2013, ble det oftalmologiske kliniske sykehuset omorganisert til det statlige budsjettinstituttet for helsevesenet "City Clinical Hospital oppkalt etter S.P. Botkin fra Moskva byhelsedepartement" avdeling nr. 1.
GKB nr. 19, som ligger på Krasnaya Presnya, ble også en gren av GKB oppkalt etter S.P. Botkin. Da stengte det og de ansatte fikk sparken. Klinikken til Elena Malysheva var forventet å åpne der i 2015.
Elena Malysheva Medical Center LLC dukket opp i mai 2015, og selskapet har selv eksistert siden 2012, men ble tidligere kalt Brand Consulting. Opprinnelig ble det eid på paritetsbasis av Elena Malysheva og den amerikanske gründeren Dmitry Schiglik. I juli 2016 ble kona til visepolitiminister Ayrat Farrakhov, Gulnara Farrakhova, medeier i selskapet. Hun fikk en andel på 5%, og Malyshevas andel reduserte følgelig. Farrakhova er administrerende direktør i selskapet.

Farrakhovs har tidligere jobbet i helsevesenet. Gulnara Farrakhova fungerte som visedirektør for Utdanningssenteret for høye medisinske teknologier i Tatarstan, og Ayrat Farrakhov fungerte som viseminister i Russland i 2013-2014, og før det - helseminister i Tatarstan. Farrakhov, lege i medisinske vitenskaper, tiltrådte stillingen som viseminister for finans i Den Russiske Føderasjon i juni 2014.
Dmitry Schiglik frem til 2010 ledet han Moskva-kontoret til det sveitsiske handelsselskapet Mens Sana Pharmaceutical. Spesielt dette selskapet leverte Russland medisinen for behandling av multippel sklerose "Rebif".
Strukturen til den amerikanske milliardæren, presidenten for det internasjonale selskapet IBE Trade Corp, Alex Rovt, kjøpte 15% i selskapet "Elena Malysheva Medical Center".
Men så langt har ikke klinikken blitt åpnet. Det ser ut til at på det 19. sykehuset fungerer som en gren av sykehuset. botkin.
I mellomtiden skriver media at Elena Malysheva planlegger å åpne en stor tverrfaglig klinikk, og investerer minst 5 millioner dollar i prosjektet, og vil også selge en franchise i russiske byer. Malysheva planlegger også å åpne en klinikk i St. Petersburg. Det medisinske senteret vil utvikle områder med ernæring, smertebehandling og strålediagnostikk, inkludert MR- og CT-studier. Markedsdeltakere estimerer den nødvendige investeringen i prosjektet til $ 10 millioner.
Kanskje bygningen i Momonovsky Lane ville være bedre egnet for en så prestisjetung klinikk? I hvert fall blir sykehuset stengt.
Hvor blir menneskene som er tildelt sykehuset overført? Jeg tror det vil ta enda lenger tid å vente på min tur.
Hun er generelt en glede!

Har noen besøkt øyelege ved 15 fødselssykehus (Moskva)?

Nylig utstedte våre fantastiske myndigheter et nytt dekret. Nå, for å få en henvisning til en COP om en øyelege, må du enten gå til 15 fødesykehus eller til en klinikk som Helmholtz. Skrekk. Det er for å gjøre alt på nytt. Jeg vet ikke hvor jeg skal gå. Jeg er redd for at det på 15. fødselssykehus ikke er noe spesielt utstyr for øyediagnostikk, og at en vanlig øyelege jobber der, som i poliklinikker, som ikke bryr seg om alt, bare for å sende det til EP. Og i Helmholtz er det forferdelige køer selv for en avgift og problemer med innspillingen. For å registrere meg for siste gang, kom jeg dit klokka 08.00 personlig, sto i kø for å spille inn i 3 timer, og rekorden var en måned i forveien. Marerittet er kortere. I Fedorov, ifølge anmeldelser, det samme. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg trenger desperat en keisersnitt, da netthinnen er svak, men uten utstyr er dette ikke synlig.

Og med slike tilfeller, med ER, kan netthinneavløsning forekomme og synet kan falle av flere enheter. Jeg har det så ille.

Bysykehus. Botkin filial nr. 1 (Oftalmologisk sykehus) - Moskva

Horisontale faner

God dag! I poliklinikken på bostedsstedet fikk hun henvisning til en onkolog til en øyelege i Botkin. Jeg ringte n1-grenen for å avtale en lege. Som jeg bare fikk svar på en post på sykehuset og ikke på telefon. Jeg bor 72 km fra sykehuset, jeg har ingen personlig transport, jeg har en 4 måneder gammel baby i armene. Ankom sykehuset 01/25/2018, ventet et skremmende bilde på meg. Tre mottaksvinduer og 80 personer i kø. For å spille inn, måtte jeg sitte der fra 14-00 til 17-58. Innspilt for 13. mars. Tidligere umulig. Selv om, i henhold til lovgivningen, er forventningene til spesialister maksimalt 14 dager. Med en mulig sykdom kan ventetiden på 2 måneder ende i fiasko. Vennligst forstå og eliminere kaoset. Jeg ser virkelig frem til å løse denne situasjonen. takke

En funksjonshemmet person fra den første gruppen i mars 2017. søkte om en operasjon for å erstatte linsen på Botkin sykehus, avdeling 1, ved Mammonovsky-banen, d. 7. Dokumenter ble akseptert, registrert
under nummeret 155926/16 og fikk beskjed om å vente på samtalen. Fram til juli er det ingen samtale om operasjonen og det er umulig å få noen informasjon om det. Hjelp med operasjonen.

Jeg spør om helsearbeidere. 11.10.2016 ble han innlagt på det berømte Botkin sykehuset i terapiavdelingen, høyt sukker ble funnet ved innleggelse. I lang tid kunne vi ikke legge inn ambulansen på sykehus, de ringte nektet å innlegge sykehus, vi forklarer dem at han mister styrke og faller, og at du vil behandle hjemme, ring legen fra klinikken. På sykehuset prøvde han å reise seg, falt en forslått hånd. På baksiden ble det dannet et hematom, legene ga ikke oppmerksomhet og ønsket ikke å betale 11/18/2016 den behandlende legen Rudakova I.V. og Head Loshits N.V., forberedt på utskrivning. Vi bestilte medisinsk transport for utskrivning, ettersom beina ikke ble lagt inn på sykehus i tide, og da legene kom for å hente, slik at vi ikke så staten der hånden var bandasjert. Hånden var i en forferdelig tilstand fylt med puss. Vi snudde oss for å legge oss. lege Rudakova og leder. Loshits N.V., hva gjør du, hvorfor skriver du ut med en slik hånd, svaret var at her slo du ikke sukker ned, og vi gir alle 1 hjelp. Vi la hånden en dag til, kuttet pus, pumpet ut bandasjene og skrev ut anbefalinger, vi skrev til deg hva du skal gjøre videre. Ikke bare er det ikke klart med hånden. Hva de skrev ut med høyt sukker 20. Utslippet ble forberedt klokka 15-00. De ba om å gi insulin fordi slutten av arbeidsdagen hvor vi skal ta det, det plager oss ikke, ta kontakt med klinikken din. Etter utskrivning etter halvannen uke. ble en kirurg kalt inn for å undersøke hånden. Plagg fra hånden til albuen ble akutt innlagt på sykehus, og han kan nå forbli armløs gjennom legenes feil. Rudakova og Loshits er malplassert, veldig frekk de ikke kan stole på å behandle selv dyr. Jeg ber om at de blir lettet fra stillingene sine som uoverensstemmelser med oppføringen i arbeidsboka. Jeg må saksøke dem.

Gren 1 av Botkin Hospital oftalmology vurderinger

Jeg trenger hjelp, vi henter og skriver til en betalt lege for diagnostikk, undersøkelse:

(MR, CT, ultralyd, røntgen, tosidig skanning, etc.) i ethvert område i Moskva

Oppmerksomme spesialister og ingen køer!

City Clinical Hospital oppkalt etter S.P. Botkin gren nummer 1 (Oftalmologisk tjeneste)

GBUZ Moskva "City Clinical Hospital oppkalt etter S.P. Botkin" filial nr. 1 (Ophthalmological Service) DZM

Sykehusplan

Oppnevning til legen UMIAS

tidsplanen for legenes avtaler ved S.P. Botkin gren nummer 1 (Oftalmologisk tjeneste)

City Clinical Hospital oppkalt etter S.P. Botkin gren nummer 1 (Oftalmologisk tjeneste) - anmeldelser

OPPTAK FOR MOTTAK >>> TIDSPLAN >>>
Gi tilbakemelding på klinikkens arbeid, din mening er viktig og vil være nyttig for alle!

Legg til en kommentar

Her er de beste legene fra klinikker og medisinske sentre i Moskva.

Du kan uavhengig velge en spesialist for deg selv, når du tidligere har lest pasientanmeldelsene og avtalt en dag med ham, idet du tar hensyn til viktige kriterier for deg:

beliggenhet (metro), inngangspris, åpningstider.

  • Til legen
  • sykehus
  • City Clinical Hospital oppkalt etter S.P. Botkin gren nummer 1 (Oftalmologisk tjeneste)

Medisinsk undersøkelse (oppføring, priser)

Leger - avtale med lege

Til legen

holde kontakten

Telefonsentraltelefon: +7 (499) 519-32-32. Legeavtale og brukerstøtte - 7 dager i uken fra 8:00 til 21:00.
Spørsmål for samarbeid: [email protected]

Søk og avtale til leger i Moskva tilbys av DocDoc-tjenesten (LLC "MedService": 115280, Moskva, Leninskaya Sloboda st., 26, OGRN 1127746244295) etter tilbud.

Informasjonen som er publisert på nettstedet, er kun til informasjonsformål og erstatter ikke kvalifisert medisinsk behandling.
Sørg for å konsultere legen din!

Det Er Viktig Å Vite Om Glaukom