Databriller matsuda anmeldelser


Gruppe: Brukere
Innlegg: 7.548
Påmelding: 15.6.2007
Bruker #: 3 720
Takk: 7196 tid (er)



Gruppe: Brukere
Innlegg: 6 841
Påmelding: 25.1.2008
Fra: Celestial
Bruker #: 10 733
Takk: 7337 gang (r)



Gruppe: Brukere
Innlegg: 10 132
Påmelding: 9.2.2010
Bruker #: 93 169
Takk: 8838 gang (er)



Gruppe: Brukere
Innlegg: 18.298
Påmelding: 9.7.2008
Bruker #: 21 828
Takk: 16536 gang (er)


For å se lyset, må du lese sanitærstandardene for roboter ved datamaskinen. Med den tiden vi sitter bak ham, briller som en død fjørfe

Innlegget er redigertTaka - 27.1.2011, 21:05


Gruppe: Brukere
Innlegg: 2.366
Påmelding: 7.11.2007
Bruker nr.: 8 129
Sa takk: 1965 gang (er)

Jeg bestilte brillene mine til å jobbe på en datamaskin i vanlig optikk. I et halvt år har jeg bare jobbet med briller, uten dioptre. og jeg kan ikke få nok av det. de hjalp øynene mine og hjernen mye: øynene mine sluttet å bli trette, krampene, inkludert i synsnerven, reduserte seg betydelig. Jeg jobber nå mye foran en skjerm (bra, LCD) og øynene mine var veldig slitne. Jeg har ikke antiglare linser (som "Polaroid"), men spesielt for å jobbe på en datamaskin. de er belagt på overflaten av glasset; i lyset kan man se som om interferens, men ikke fullstendig. effekt: når du ser på skjermen med briller, innser du at kontrasten er redusert, det vil si at svarte tall på hvit bakgrunn ikke er svarte, men grå, og hvit er litt skitten.

veldig, veldig glad for at jeg laget disse brillene!


Gruppe: Brukere
Innlegg: 7.214
Registreringsdato: 27.8.2008
Bruker nr.: 26 087
Takk: 7341 gang (er)

I morgen er det som skal være, og ingenting vil være det som ikke skal være - ikke oppstyr.

I øynene - frihet, i ord - karakter, i handlinger - styrke.


Gruppe: Brukere
Innlegg: 4 585
Påmelding: 1.10.2009
Bruker #: 79 401
Takk: 3136 gang (er)

Jeg har briller, allerede 5 år gammel. Forresten, Matsuda (spesielt sett). Jeg vet ikke noe om merkevaren, tk. Jeg kjøpte dem da midlertidig og haster, og bare i dem så jeg ikke ut som en lærer. Men jeg er veldig fornøyd med at jeg kjøpte dem, fordi Jeg jobber mye ved datamaskinen. Når jeg ikke har dem på seg, etter en arbeidsdag, gjorde også øynene mine, som en stenet kanin, vondt, og jeg begynner å skvise. Og briller er min frelse, og den som sier til meg at de ikke hjelper, vil ikke jeg tro. Det er lettere for meg, og øynene mine blir ikke så slitne (selv om LCD-skjermen igjen, og de prøvde å bevise for meg at øynene hans ikke blir slitne.)

Hvis du virkelig drømmer, vil du ikke nekte deg selv noe.

Det vil ikke være slik vi bestemmer. Alt blir når vi bestemmer oss.

Matsuda datamaskinbriller - anmeldelser

8 anmeldelser “Matsuda Computer Glasses - reviews”

I vår tid med global datastyring lurer mange på å beskytte øynene mot skadelig stråling... Så jeg vil advare deg om at datamaskinbriller er forskjellige! Spesifikt er Matsuda og alle briller i dette prissegmentet glass med et antirefleksivt (antirefleksivt) belegg, som reduserer FATIGUE under langvarig arbeid ved datamaskinen, men ikke nøytraliserer skadelig elektromagnetisk stråling. Derfor, hvis du ønsker å få god beskyttelse, er det bedre å lage briller på bestilling, bedre med 10% fargetone og flerlags tosidig antirefleksbelegg! Samtidig må det i optikken være en slik enhet som viser at det er beskyttelse mot stråling (det er ingen annen måte å kontrollere det). Men hvis du bestemmer deg for så billige briller, så spør optikeren om attest for briller, det må det være! Og likevel, disse brillene kommer alltid med en sak... hvis ikke gitt - spør)))

Datamaskiner har blitt en veldig tett del av livet mitt. Jeg jobber konstant ved datamaskinen og begynte å observere at visjonen min ikke er den samme. Vi trenger et presserende tiltak. Det første som kom til tankene var å begrense så nær kommunikasjon med datateknologi. Akk, ikke for meg. Jeg er kontorarbeider, og det å jobbe på en datamaskin er mitt brød. Så jeg vil verne det jeg har - dette er mitt syn.

Databriller! Jeg kom til optikeren og de rådet meg briller uten dioptre til å jobbe på Matsuda-datamaskinen. De ser strenge ut. Hyggelig miljø. Ser du nøye, er glasset støpt blått. (dessverre er det blå glasset ikke synlig på bildet)

Produsenten hevder at brillene øker klarheten og forbedrer bildekontrasten. Det kan være så, vel, veldig lite for meg. Eller min grad av syn har allerede falt for mye?!

Disse glassene reduserte ikke min tretthet, irritasjon i øynene, smerter i øynene, rødhet i øyeeplet. Jeg vil ikke gi råd til vennene mine.

Nå drypper jeg dråper og bestilte enkle briller med små dioptre.

I dag er min anmeldelse av hjelperne for mine øyne. Siden det i lang tid og ofte er nødvendig for meg å jobbe bak en "smart maskin", som jeg kaller en datamaskin (forberedelse til seminarer og forelesninger, arbeid med pedagogisk dokumentasjon, inkludert rapportering), er dette forståelig nok ikke søtt for øynene. Jeg lærte av en kollega om spesielle briller som hjelper til med å bevare synet under langvarig arbeid ved datamaskinen. Lignende linser og briller er laget av få selskaper, hvorav den ene er Matsuda. Spesielle flerbelagte linser hjelper med å bevare synet. Dette belegget reduserer lysoverføring med ti prosent, og blokkerer også UV-stråler, så kontrasten og klarheten til det synlige bildet økes, noe som er et pluss når du jobber på en skjerm. Brillene er ikke bare ufarlige, men er også absolutt nyttige for synet, som det fremgår av sertifikatet.

Jeg må jobbe ved datamaskinen i åtte timer om dagen, hvis ikke for dette fantastiske apparatet for øynene mine, så vil jeg nok sannsynligvis bli blind.

Nå er situasjonen en helt annen, jeg kan jobbe uten problemer uten frykt for helsen min, før jeg begynte å bruke disse mirakelglassene, var øynene mine hele tiden vondt, du skulle være kjent med dette, selv de som ikke jobber på en datamaskin, men bare spiller spill eller sitter på sosiale nettverk.

For meg selv har jeg funnet en vei ut, og jeg anbefaler deg å prøve å lindre øynene dine av smerter og stress. Plusset med disse glassene er at synet ditt ikke vil forringes, dette er 100% av produktets kvalitet. Det siste året uten disse brillene falt synet mitt med 20% men takket være dette mirakelet med fremgang, begynte jeg å se mye bedre og tydeligere. Valget er alltid ditt, mitt valg er sunne øyne.

Etter å ha jobbet på datamaskinen + nettbrettet begynte jeg å se dårlig. Jeg har avtale med øyelege. Hun foreskrev meg vitaminer Vitalux Plus (på apoteket kostet de 194 hryvnier i 30 dager) og databriller. I optikk spredte overfloden av glass øynene mine, av en eller annen grunn likte jeg Matsuda-briller. Med en rabatt koster de 204 hryvnia. I settet fikk jeg en hard svart veske med lås og lommetørkle for å tørke brillene mine.

Jeg begynte å bruke dem da jeg begynte å jobbe med en datamaskin. Øynene er ikke lenger slitne, de er ikke lenger røde som kreft, det doble bildet er borte. Ja, og generelt ser de stilige ut. Så det er ingen klager på produsenten, jeg har brukt dem den andre måneden nå. Nå som jeg satt foran datamaskinen begynte jeg å gjøre 15 minutter med pusterom og gymnastikk (den enkleste gymnastikken finner du på hvilken som helst nettside). Jeg begynte å spise mer cottage cheese og bruke blåbær, gulrøtter, vitamin A.

Jeg er ekstremt overrasket, for hver dag helte jeg dråper i øynene 4-5 ganger på grunn av ubehag…. Øynene mine gjorde vondt mye, jeg blinket konstant og skrudd opp øynene. Jeg jobber mye ved datamaskinen, derav den tørre øyeeplen, irritasjon, rødhet.

Jeg begynte å se etter briller for bildet, strenge i svarte rammer. De tilbød datamaskiner. Jeg nølte litt og kjøpte den fremdeles. Jeg la ikke merke til hvordan jeg sitter i dem hele dagen, jeg liker bildet, men det viktigste for meg er at øynene ikke har vondt lenger.

Generelt takk til Matsuda-briller! Drepte 2 fugler med en stein! )))

Jeg jobber ved datamaskinen hver dag i 9 timer. Jeg begynte å merke mer og oftere at jeg begynte å se dårlig. Visjonen er ikke klar. Selv om jeg ikke har synsproblemer, og jeg ikke er brillene våre. Du sitter, sil og hodet begynner å gjøre vondt, så øynene dine. Til slutt blir du enda mer sliten. Generelt tålte jeg det ikke, bestemte jeg meg for å kjøpe briller for å jobbe ved datamaskinen. Jeg har alltid hatt et problem med valg av briller, vanligvis passer ikke skjemaet. Generelt gikk jeg inn i den første butikken jeg kom over og gikk til de første glassene jeg kom over. Dette var Matsuda-briller. Jeg ble slått av det faktum at det er et stort utvalg. Ulike former, farger. Nesten alle brillene passer meg både i størrelse og form. Det gjensto å velge etter pris. Pris fra 800r. Jeg kjøpte meg for 1300 rubler. Ærlig talt, jeg har ikke kjøpt briller før fordi jeg trodde det ikke var noen effekt. Men jeg bestemte meg for å sjekke. Jeg ble veldig overrasket og glad over resultatet, etter 2 dager kjente jeg virkelig lettelse. Hodet, inkludert øynene, sluttet å skade. Jeg anbefaler alle, fordi de virkelig hjalp meg. Jeg håper at visjonen også vil bli bevart.

Etter å ha jobbet på datamaskinen + nettbrettet begynte jeg å se dårlig. Jeg har avtale med øyelege. Hun foreskrev meg vitaminer Vitalux Plus (på apoteket kostet de 525 rubler i 30 dager) og databriller. I optikk spredte overfloden av glass øynene mine, av en eller annen grunn likte jeg Matsuda-briller. Med en rabatt koster de 550 rubler. I settet fikk jeg en hard svart veske med lås og lommetørkle for å tørke brillene mine.

Jeg begynte å bruke dem da jeg begynte å jobbe med en datamaskin. Øynene sluttet å bli slitne, de sluttet å være røde, som ved kreft, det doble bildet forsvant. Ja, og generelt ser de stilige ut. Så det er ingen klager på produsenten. Jeg har brukt dem i den andre måneden allerede. Nå som jeg satt foran datamaskinen begynte jeg å gjøre 15 minutter med pusterom og gymnastikk (den enkleste gymnastikken finner du på hvilken som helst nettside). Jeg begynte å spise mer cottage cheese og bruke blåbær, gulrøtter, vitamin A.

Briller til Fedorovs datamaskin, datamaskin Matsuda

De fleste som tilbringer arbeidsdagen sin foran en dataskjerm, klager over svekket helse. Tretthet, hodepine, rødhet i øynene, rive, tørrhet og smerter i øynene er alle tegn på "datasyndrom" og resultatet av de skadelige effektene av elektromagnetisk stråling som kommer fra monitoren. Hvis du ikke tar grep, kan konsekvensene være alvorlige: tap av synsskarphet og utvikling av progressiv nærsynthet. For å unngå mange synsproblemer, må du beskytte øynene dine med datamaskinbriller av høy kvalitet..

Hvorfor trengs du

Databriller er spesielt tilpasset de visuelle kravene som oppstår på arbeidsplassen, og som vanlige briller med dioptre ikke kan takle.

I prosessen må en person ofte se fra en dataskjerm til et skrivebord, et tastatur, kolleger eller andre objekter som befinner seg i rommet på forskjellige avstander. Til å begynne med tåler kroppen slike belastninger, men over tid begynner øynene å bli veldig raskt, fordi de ikke lenger kan fokusere så raskt. For å kompensere for dette, endrer personen ubevisst kroppens stilling, noe som ofte fører til en enda mer uklar lokalisering..

Symptomer som oppstår hos personer med datasyndrom reduserer livskvaliteten, og øker også risikoen for å utvikle patologiske forandringer i synsorganene.

Sykdommer som gradvis utvikler seg:

Den viktigste grunnen som fører til fremveksten av datasyndrom er overspenningen av innkvarteringssystemet, som skjer under langvarig arbeid på nært hold. I tillegg avgir monitoren stråler av det blåfiolette spekteret som er skadelig for øynene (og slike stråler genereres av alle skjermer, uten unntak). Under påvirkning av disse strålene oppstår en økt dannelse av frie radikaler i øynene. Faktum er at bildet på skjermen til tider skiller seg ut fra teksten på papir, siden det består av mange knallflekkende prikker. På grunn av dette er det en høy visuell belastning, som forårsaker rask øyeutmattelse når du jobber på en datamaskin..

For å minimere effekten av datamaskinen på øynene, anbefaler leger å bruke spesielle datamaskinbriller når du jobber på skjermen..

Fordelene med slike briller er som følger:

  • de reduserer kontrasten til lyset som kommer fra skjermen;
  • redusere belastningen på øynene;
  • redusere risikoen for dehydrering av øyeeplet betydelig;
  • øke varigheten av arbeidet ved datamaskinen.

Hvordan "jobber" de

Monitoren har spesifikke tekniske egenskaper og har et negativt nivå. Lysstyrke på farger, kontrast, hvitbalanse, oppdateringsfrekvens - alt dette er standardinnstillinger for de fleste skjermer som kan gjøre bildet mer levende og fungerer mer interessant..

Selvfølgelig kan alle disse parametrene justeres profesjonelt, men det er fremdeles umulig å fjerne negative faktorer: stråling og effekten av øyetretthet. Elektromagnetiske stråler har en innvirkning på immun-, nervøs, endokrine, reproduktive system og, mest av alt, på synet. Det er kjent at å sitte på monitoren i mange timer forårsaker sykdommer i synsorganene hos 60% av brukerne og påvirker det kardiovaskulære systemet i samme andel. Hva å gjøre? Nekter å jobbe? Men når alt kommer til alt, foregår nå datamaskinens globalisering i verden, og det gjenstår stadig færre aktiviteter som ikke krever å jobbe ved en datamaskin..

Eksperter sier at beskyttelsesbriller til en datamaskin kan redusere mengden øyeeksponering betydelig. Effekten av øyetretthet og redusert syn skyldes konstant overbelastning av øyelinsen. Tross alt er skjermen statisk og ligger i samme avstand fra personen. Som et resultat fungerer øyet i ett fokus, noe som fører til en krampe.

Spesielle linser til vernebriller gjør tekst og bilder tydeligere og reduserer belastningen på øynene. Vernebriller gjør datamaskinarbeidet mer skånsomt.

Hvilke yrker er nødvendig

Det er viktig å kjøpe datamaskinoptikk basert på typen yrke og arbeidsinnhold. Mennesker som stadig jobber med tekster (korrekturleser, redaktør, typesetter, etc.) trenger briller som forbedrer kontrast og fjerner halvtoner.

For de som arbeider med grafikk, er optikk som forbedrer fargegjengivelse passende. Hvis du sitter lenge og spiller spill på Internett, er det bedre å velge briller med belagte linser som ikke gjenspeiler gjenskinn. Heldigvis er det nå ingen problemer med valg av briller. De kan kjøpes online, stasjonære butikker eller på apotek.

Hvis øynene dine er overfølsomme, bør du se etter briller med forbedrede komfortlinser for syn på nær og mellomavstand. De passer både for kontorarbeidere og musikere, tannleger, arkitekter og lærere. I mange tilfeller kan de til og med være et godt alternativ til lesebriller..

Tips for valg

Har du bestemt deg for å kjøpe datamaskinbriller, må du ikke skynde deg å ta et valg, spesielt ikke gjør det selv. Besøk først en øyelege og gjennomfør en omfattende synstest. Hvis du allerede bruker reseptbelagte briller, kan det hende du må oppdatere resepten. Eksperter sier at selv små diopter-uoverensstemmelser kan bidra til forverring av datasynet. Hvis du er ukomfortabel med å jobbe på en datamaskin i vanlige briller med dioptre, vil du definitivt måtte kjøpe briller til en datamaskin. De er spesielt foreskrevet og kan redusere belastningen på øynene betydelig og eliminere mange problemer..

Det viktigste i briller er linser

Nå er det et stort antall linser som passer til datamaskinbriller, bilbriller. De enkleste datamaskinbrillene er utstyrt med linser med moderat optisk kraft, som hjelper deg med å se skjermen bedre. Disse linsene reduserer belastningen som kreves for å holde objekter i fokus og gir et bredt synsfelt. Enkle monofokale linser gir tydelig syn fra skjermdistanse og slapper av ciliarymuskel. Dette reduserer risikoen for tåkesyn og eliminerer behovet for ubehagelige holdninger som fører til nakke- og ryggsmerter..

Linser til spesialiserte briller - profesjonelle, progressive er allerede blitt veldig populære. Disse inkluderer ikke-lineære multifokale linser som korrigerer nær syn og i liten grad langt. De består av flere segmenter som jevnt smelter sammen til hverandre, som gir tydelig syn nær, i mellomsonen og delvis i avstanden. Mellomsegmentet er bredere, derfor er det beregnet for arbeid med en datamaskin. Det er verdt å merke seg at det lille segmentet for fjernsyn ikke egner seg til å kjøre bil.

Profesjonelle bifokale og trifokale linser brukes også til datamaskinbriller. De skiller seg ut ved at de har store soner for middels og nær syn. Brukeren kan uavhengig justere plasseringen av nær- og mellomsonene, som han vil trenge for spesifikt arbeid på datamaskinen. Disse linsene passer for brukere i alle aldre.

Toppen av det profesjonelle bifokale objektivet er for datamaskinbruk, og bunnen er for lesing. Husk at briller med profesjonelle bifokale, trifokale, progressive linser er komfortable for brukere med presbyopi.

En erfaren øyelege vil hjelpe deg med å finne ut hvilket valg av linser som er akseptabelt i ditt tilfelle, så ikke se bort fra muligheten til å rådføre deg med ham.

Ramme, stil er også viktig

Funksjonaliteten til datamaskinbriller er hovedsaken når du velger dem, men formen på rammen og stilen er sekundær, selv om det også er viktig. Den optiske enheten skal ikke bare beskytte øynene og forhindre dannelse av mørke sirkler, men også gi stil til det eksterne bildet, så det er verdt å velge moderne rammer.

Her er noen spesifikke tips for ytelse av ramme og objektiv:

  • Rammen skal være lett, det er bedre hvis det er polymer.
  • Sjekk nivået av UV-beskyttelse, velg 100% beskyttelse.
  • Linser må være anti-reflekterende.
  • Belegget skal drukne ut elektromagnetisk stråling. Det beste beleggalternativet er "EMI dobbeltsidig metallisert".
  • Kjøp vernebriller komplett med en sak, dette vil forlenge levetiden.
  • Prøv på optikk før du kjøper, brukervennligheten avhenger av den.

Litt om produsentene

Det er bare noen få land som produserer optisk tilbehør og enheter:

  • Frankrike. Briller fra franske produsenter er de dyreste og samtidig av høy kvalitet. De har høy slitestyrke og mykhet av det resulterende bildet.
  • Japan. Databriller utviklet av japanerne er ganske gode, men fremdeles dårligere i forhold til franske produkter..
  • Korea er et budsjettalternativ. Briller beskytter øynene til en viss grad, men beskyttelsesnivået er lavt.
  • Kina gir markedet billige og lav kvalitet. Egenskapene til kinesiske briller er ganske overfladiske. De selges vanligvis i små boder..

Hvordan behandle hvis en nyfødt øyne fester leser i denne artikkelen.

video

konklusjoner

Så i dag er briller til en datamaskin det eneste målet for beskyttelse mot monitorens innflytelse på menneskers helse. Ikke glem selvfølgelig arbeidsplanen, gymnastikk for øynene, for ikke å slå langsynthet, og hvile, bør du ta pauser (minst 15 minutter) hvert 45. minutt med arbeid på skjermen. Følg disse retningslinjene, og du kan beskytte øynene dine og minimere "kostnadene" ved datasyndrom..

Databriller matsuda anmeldelser

2 brukere, 37 gjester

  • Hjem /
  • Forum /
  • Generelle fora /
  • Flamme /
  • Beskyttelsesbriller til datamaskinen

Beskyttelsesbriller til datamaskinen

  • Status: Talker
  • Innlegg: 396
  • Karma: -2
  • Alder: 34
  • Gulv:

0 bruker (e) sa takk:

  • Status: Patriot
  • Innlegg: 722
  • Karma: 157
  • Gulv:

0 bruker (e) sa takk:

  • Status: Talker
  • Innlegg: 396
  • Karma: -2
  • Alder: 34
  • Gulv:

0 bruker (e) sa takk:

  • Status: VIP person
  • Innlegg: 13783
  • Karma: 1580
  • Alder: 50
  • Gulv:

det kan være noe å se etter

Gratis frakt ikke glem å levere som standard....
men jeg tror dette bare er en skilsmisse

0 bruker (e) sa takk:

  • Status: Legend
  • Innlegg: 1593
  • Karma: -8
  • Alder: 45
  • Gulv:

Alexela Og hva er det? Jeg har jobbet med datamaskiner i mer enn 20 år, har jeg aldri hørt.

I Ivangorod i optikk på hotellet "Vityaz" i 1. etasje kan du kjøpe billig. Jeg tok den på en måte veldig lenge... Så jeg husker ikke prisen... Men jeg husker at den er veldig billig, en krone i forhold til hva vi tilbyr! Jeg har sånne briller. I metallramme. I beskrivelsen av partiet - nr. 2: metallramme. Men nå har ikke selgeren slikt, siden helt i begynnelsen av beskrivelsen i nedtrekkslisten "framework Style:" denne posisjonen mangler.
På den tiden hadde jeg en CRT-skjerm, dessuten er kvaliteten gjennomsnittlig elendig, om ikke lavere. Så øynene mine begynte å verke av å sitte bak ham. Jeg dro til legen, foreskrev dråper, for eksempel en kunstig tåre. Jeg dryppet dem en stund. Jeg kjøpte briller. Men det var tydelig at et presserende behov for å endre skjermen til LCD! Siden jeg kjøpte lcd monique, har alle øyeproblemer gått! I den forbindelse glemte jeg på en måte briller... Men nå husker jeg det! Jeg tenker å ha på meg noe igjen og sitte i dem ved datamaskinen.

0 bruker (e) sa takk:

  • Status: Patriot
  • Innlegg: 722
  • Karma: 157
  • Gulv:

0 bruker (e) sa takk:

  • Status: Talker
  • Innlegg: 396
  • Karma: -2
  • Alder: 34
  • Gulv:

0 bruker (e) sa takk:

  • Status: Giant of Thought
  • Innlegg: 3195
  • Karma: 12
  • Alder: 12
  • Gulv:

Jeg kan bare legge til at det ikke vil være stor fordel.
Ja, til å begynne med kan øynene føle litt lettelse, men la oss huske hvorfor synet forverres hos skånsomme mennesker. Når man tar på seg briller, jobber man mindre med øynene, vender nakken oftere, så musklene i øynene fungerer mindre og synet faller.
Og nå spørsmålet: trenger du det, eller er det bedre å ta pauser og øvelser for øynene?

Jeg husker en bok der forfatteren sa at de sa: du gjør øvelser om morgenen, men trenger ikke øynene dine lade?

Gjennomgang av Matsuda Computer Glasses fra Bonita

Hallo!

På en gang innså jeg at visjonen min begynte å synke. Fem års studier ved det filologiske fakultetet besto ikke uten å etterlate spor. Men ikke bare å lese bøker, men også bruke lang tid på datamaskinen, påvirket mitt allerede skadede syn.

Når jeg sier tåkesyn, mener jeg at jeg ikke kan se for langt. Som regel merker jeg minibussnummeret allerede da det kjørte veldig nært. Men ellers kan jeg se tydelig, med mindre jeg prøver å lese det fine trykket i det fjerne.

Mens jeg jobbet ved datamaskinen, følte jeg alltid ubehag, fordi øynene mine ble trette. I dette tilfellet er det veldig enkelt for meg å gni dem, men dette gjør det ofte bare verre. Jeg prøvde å kjempe mot dette med hjelpen, og så leste jeg at de ikke kan brukes på lenge, så jeg bestemte meg for å kjøpe spesielle briller.

I dette har vi et problem, fordi det ganske enkelt ikke er noe spesielt valg av slike briller. Selv om det ikke er det, men prisene i spesialforretninger er ganske enkelt skumle (jeg er ikke klar til å gi 500 hryvnia for briller).

Jeg hadde muligheten til å kjøpe briller direkte fra selskapet som bringer dem til apoteket. De koster 140 hryvnia (omtrent 550 rubler).

Matsuda datamaskinbriller uten dioptre Beskytt øynene mot elektromagnetisk stråling. Øk klarheten i oppfatningen. Optimaliserer reproduksjon av øyenfarger.

Funksjoner og generelle egenskaper:

  • briller selges i en holdbar og fin sak
  • inkludert serviett, som er praktisk for å tørke av linsene
  • briller er laget av lett materiale, så de føles praktisk talt ikke på ørene og i ansiktet generelt
  • med riktig størrelse, sitter de godt og faller ikke

Først virket det på meg som om brillene er veldig skjøre og kan knekke raskt, men etter den første måneden skjønte jeg at de faktisk er sterke. Det tar bare en uke å bli vant til dem, og etter det klarer du bare ikke å jobbe uten briller..

Etter bruk av briller:

  • øynene blir mindre slitne når du jobber på en datamaskin
  • ingen rødhet
  • sirkler under øynene har redusert
  • ingen hodepine etter jobb på datamaskinen

Databriller beskytter øynene dine mot belastning og tretthet mens du jobber ved datamaskinen. Fjern gjenskinn. Glare er refleksjoner av lys som reflekteres fra skjermen, som er blinde og distraherende..

Når jeg bruker briller til å jobbe ved en datamaskin, ser jeg absolutt ingen ulemper. Hvis dette vil beskytte øynene mine og bevare synet mitt, vil jeg alltid bruke dem..

Takk for at du leser anmeldelsen min.!

Håper du synes det er nyttig!

Katalog

Vist 4754 varer

  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager
  • På lager

Engrosglass, fra 8000 rubler

Katalog

Kontakt

127474, Russland, Moskva, Dmitrovskoe motorvei, 60, kontor 312

Matsuda 2501

Databriller.
Beskytt øynene mot negative effekter
stråling fra dataskjermer.


telefoner:
+7 (905) 700-3730
+7 (977) 755-4390

Arbeidstid:
Daglig 9: 00-18: 00
Sju dager i uken
E-post:
[email protected]
[email protected]
Vår hjemmeside: optica-zoom.ru

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedets ytelse. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler og personvernregler.

Japanske briller Matsuda

Hensikt: korrigerende, design: felg, rammemateriale: plast, linsemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Matsuda 0337 reseptglass

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller med blå blokklinser. Blåblokkerteknologi blokkerer det blå-blå spekteret av stråling som følge av flimring på skjermen. Øk effektiviteten, reduser tretthet i øynene. MATSUDA merkevare...

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller MATSUDA..

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Hensikt: korrigerende, design: felg, rammemateriale: plast, linsemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Matsuda 002 reseptglass

Produsent: Matsuda Kjønn: for menn Form: aviators Sak inkludert: ja

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Kjennetegn Kjønn: Kvinners briller: Datalinser: polymer (plast) med antirefleksbelegg Ramme: plast Linsehøyde: 37 Åpningsbredde: 54 Brobredde: 16 Tempellengde: 142

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller WZO MATSUDA 2505 (C2)

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Matsuda M3070 NVY-ASS Solbriller

Hensikt: korrigerende, design: felg, rammemateriale: plast, linsemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Matsuda 005 reseptglass

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Produsent: Matsuda Kjønn: Kvinner Form: Square

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Matsuda M3040SG AS Solbriller

formål: simulatorer, konstruksjon: felg, rammemateriale: plast, linsemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Goggles Matsuda 1060 simulatorer

Matsuda 2809H AS runde, laget av antikt titan. Polariserte mørkegrå linser med maksimal UV-beskyttelse. Rammen har en dobbel bro, den øverste stangen er dekorert med dekorative...

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Matsuda 2809H AS briller

formål: simulatorer, konstruksjon: felg, rammemateriale: plast, linsemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Goggles Matsuda 1065 simulatorer

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller Matsuda, M 60039 c.10

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Matsuda M3061 Solbriller + AS-S Temples

Hensikt: simulatorer, design: felg, rammemateriale: metall, linsemateriale: plast, barnas

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Goggles Matsuda 3091 simulatorer

Produsent: Matsuda Kjønn: for kvinner

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Merke: Matsuda Kjønn: kvinner, unisex Form: firkantet Sak inkludert: ja

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Merke: Matsuda Kjønn: Kvinner, Unisex Form: Rund sak inkludert: Ja

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

formål: korrigerende, design: felg, rammemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Matsuda 2326 reseptbelagte briller

Synsproblemer kjennes av alle på veien, også de som aldri har hatt dem før du begynte å kjøre. Lyse solstråler på dagtid og blendende av møtende frontlykter om natten - disse problemene er de fleste bilister kjent med fra første hånd. Neosp.

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

SPG Premium AD063 sølv Antifara-briller

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Anti-datamaskin briller Matsuda MA2384 C7

formål: simulatorer, design: felg, rammemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Goggles Matsuda 12018 treningsapparater

Formål: for sjåfører

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

AC 001 antifar briller

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

bruk: klemmer for drivere, konstruksjon: kantløst, linsemateriale: plast, antirefleksbelegg

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Briller driverklipp Matsuda Driver klipp.

Matsuda Antifara (glass

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

formål: for datamaskin, konstruksjon: felg, rammemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller Matsuda C 239

formål: for datamaskin, konstruksjon: pannebånd, rammemateriale: metall + plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller Matsuda RP 8074

Briller i titanrammer i svart, templer og neseputer av plast. Polymerlinser uten ramme, spesielt knallgult filter, rammebredde mellom armene 14,2 cm

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Fedorovs sjåbriller Titanium natt i titan.

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Hensikt: simulatorer, design: felg, rammemateriale: plast, linsemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Briller treningsapparater Matsuda M 1010

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Briller SANTARELLI 11060 06

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Matsuda 2903H AS Solbriller

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

SWISSEYE Novena sportbriller: ramme matt gul /.

Hvorfor er det nødvendig å beskytte øynene dine mot datamaskinlys? Ved langvarig bruk av datamaskin, nettbrett eller telefon blinker vi sjeldnere, tårefilmen tørker opp og vi føler ubehag i øynene. Det skadelige blå lyset forårsaker...

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller Matsuda 2538

bruk: til datamaskin, konstruksjon: felg, rammemateriale: plast, linsemateriale: plast

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller Matsuda MA 2376

formål: for datamaskin, konstruksjon: pannebånd, rammemateriale: plast, barn

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller Matsuda RP 8035

- Myk termoplastisk gummi påført på tinningene sikrer en passende passform uten å skli. - Aluminium-magnesium-rammekonstruksjonen gir tilstrekkelig styrke og stabilitet takket være en hybrid av lettmetalllegering. - Skjulte fjærhengsler.

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

GUNNAR Steelseries Desmo SG solbriller

Kjennetegn Kjønn: Kvinners briller: Datalinser: polymer (plast) med antirefleksbelegg Ramme: plast Objektivhøyde: 42 Åpningsbredde: 54 Brobredde: 18 Tempellengde: 143

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller WZO MATSUDA 2509 (C2)

bruk: klemmer for drivere, konstruksjon: kantløst, linsemateriale: plast, antirefleksbelegg

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Briller driverklipp Matsuda Driver klipp.

Databriller SP-briller blokkerer skadelig stråling fra skjermer og lysrør, øker klarheten i bildet, reduserer rive og svi i øynene

Pickup, Russian Post, Courier, Logistic company

Databriller SP Glasses Premium vil forsinke deler av.

Databriller - øyevern for voksne og barn

Hvis en person bruker mye tid foran skjermen, må han være klar over den potensielle trusselen for øynene. Som regel, med økt visuelt stress, som fornyes nesten daglig, er en forverring av øyesykdommer med påfølgende kronisk forløp mulig. Det er grunnen til at øyeleger anbefaler briller for å jobbe på en datamaskin, hvis pris er rimelig for alle brukere..

Kjøpet er nødvendig og lønnsomt, og mange pasienter hos øyelegen har allerede overbevist om dette. Før du snakker om priser, er det nødvendig å finne ut hvordan datamaskinbriller fungerer, noe som gir en bærekraftig terapeutisk effekt..

Funksjoner og fordeler

I dag har mange arbeidere som har aktiviteter knyttet til dingser valgt denne optiske enheten for seg selv. Hvis du også planlegger å kjøpe briller til en datamaskin, bør anmeldelser av øyeleger bli en guide til handling, ellers oppnår ikke ønsket terapeutisk eller forebyggende handling.

Så beskyttende egenskaper mot UV-stråling er besatt av korrigerende linser, som er laget i samsvar med prinsippet om flerlags interferensfilter påført ved hjelp av vakuumavsetning..

Prinsippet for drift av denne designen er at filtrene ganske enkelt kutter ut de farlige områdene i spekteret som dataskjermen avgir. Resten av spekteret passeres uhindret, med tanke på det så trygt som mulig for netthinnen. Det er også verdt å merke seg en økning i øyeytelsen, en jevn fordeling av visuell belastning, gjenoppretting av funksjonalitet, takket være alle de samme filtrene.

Blant de viktigste fordelene som briller gir for arbeid på en datamaskin, bør følgende punkter fremheves:

  • forbedring av fargediskriminering og fargekontrast, eliminering av "pikseliserte" bilder på skjermen;
  • forbedring av imøtekommende evne;
  • tilgjengeligheten av alle fargene i spekteret;
  • økt følsomhet for øye reseptorer;
  • eliminering av tretthet, stillestående prosesser i øyekarene;
  • umerkelig avhending av økt UV-stråling;
  • analyse av fargepaletten som kommer til netthinnen.

Til tross for slike fordeler, før du kjøper beskyttelsesbriller til en datamaskin, må beskrivelsen studeres veldig nøye og i tillegg konsultere en øyelege.

Viktig! Linser som brukes i designet kan være både optiske og ikke-optiske, det vil si at slike briller kan bæres uten frykt av en pasient med perfekt syn for pålitelig forebygging..

Fordelige funksjoner

Mange informatikere kan ikke forestille seg livet uten denne innovative enheten, som har blitt en integrert del av en travel arbeidsaktivitet. De blir også ofte brukt i hverdagen, for eksempel når du ser på TV, annet visuelt stress.

Imidlertid er det også motstandere av denne innovative metoden for synskorreksjon, som er sikre på at dette bare er en annen annonse, som er en "dummy". Oppfatningen er feil, siden de fleste kjøpere personlig har sørget for hvor verdifull og nyttig denne optiske enheten er..

Handlingen av slike briller eliminerer tørre øyesyndrom, som veldig ofte blir en kilde til generelt ubehag etter en slitsom dag på datamaskinen. Progressiv nærsynthet svekkes, og den neste diagnosen på øyelegeembetet viser tydelig den positive dynamikken i sykdommen.

Mens du jobber på skjermen, foregår høy kvalitet og skånsom trening av avstandsvisjon, så det er rett og slett ikke behov for flere øvelser.

Restaurering av synet skjer umerkelig uten ytterligere medikamentell terapi i sykehus. Med aldersrelatert langsynthet er klarhet og synet komfort.

Derfor kan vi trygt si at en slik oppnåelse av moderne optikk allerede har reddet mange pasienter hos øyelege, og reddet dem enda mer fra øyesykdommer. Det vil hjelpe enhver person med aktiviteter som er uløselig forbundet med datamaskiner, du trenger bare å velge riktig briller og ikke spare på kjøpet for å kjøpe en virkelig høykvalitets enhet.

Fordeler for barn

Spørsmålet om briller til datamaskinhjelp er relevant i skolealder, når en student ikke bare bruker mye tid foran en PC eller TV-skjerm, men også systematisk gjør lekser på et senere tidspunkt under kunstig belysning. Slike økte visuelle belastninger svekker synsskarpheten, og blir også fremover årsaken til forverring av nærsynthet, astigmatisme og andre problemer..

Evig travle foreldre gjetter bare om alvoret i situasjonen, men de har spesielt ingen hastverk med å se en barneleger, de holder seg ikke til de grunnleggende forebyggingsreglene. Det er på tide å kjøpe briller til en datamaskin, fordelene med denne optiske enheten er åpenbare for alle.

Det skal bemerkes med en gang at tonede og perforerte modeller dominerer i fritt salg. I det første tilfellet er linsene standard (klassisk), selv om overflaten deres er noe mørkere for bedre oppfatning av et uklar bilde.

I det andre tilfellet snakker vi om en plastbase med mange kjegleformede hull som sprer den visuelle belastningen, noe som gjør bildet klart, kontrastfritt (de kalles også treningsbriller).

Begge modellene er nyttige for syn i førskole- eller skolealder, og dette er åpenbart hvis du ser på prinsippet om drift av slike spesifikke linser. De har en spesiell linse med et metallisert belegg som beskytter øynene mot UV-stråler, forbedrer kontrasten til bildet, reduserer lysstyrken, øker klarheten.

Nå er det ikke nødvendig å bevisst anstrenge øynene for bedre synlighet, alle lager briller til datamaskinen. Enten de hjelper eller ikke - hver pasient kan personlig finne ut om han gjør et så viktig kjøp.

Fordeler for voksne

Voksne velger ofte jobber relatert til datateknologi. Selvfølgelig er dette prestisjetunge og lovende, men hva skal man gjøre med skadelig stråling som påvirker øyets tynneste netthinne og linse nesten hver dag? Løsningen er kjent, men noen ganger er det fortsatt tvil om briller er nyttige for en datamaskin eller ikke.?

Et slikt kjøp er billig, slik at en pasient, på anbefaling av en øyelege, trygt kan kjøpe slike linser i spesialiserte optikksentre, prøve det på seg selv, sørge for resultatets effektivitet og gjøre seg selv til normen.

Hvis i går, etter en hard dag foran skjermen, øynene brant og smerte, var det en brennende følelse og krusninger, i dag, til slutt, forsvinner økt visuell belastning, og med den økte lacrimation, tørre øyesyndrom, alvorlig rødhet og spenninger i små kar i øynene.

Viktig! Spørsmålet om hvordan briller til datamaskinhjelp er åpenbart: UV-stråler brytes og reflekteres fra spesielle linser, belastningen på øynene er jevnt fordelt, og risikoen for øyesykdommer er minimal eller helt fraværende.

Søknadsfunksjoner

Som regel gjør beskyttelsesbriller for arbeid på en datamaskin bildene på skjermen klare, mettede og kontrasterende. Selve designet inneholder spesielle linser som reduserer risikoen for alle sykdommer innen oftalmologi. Det brukes et interferensfilter som garanterer absorpsjon av UV-stråler. Hva gir det?

Disse spesifikke linsene øker den tillatte øyekapasiteten, og reduserer dermed visuell stress. Hvis synsproblemer er helt fraværende, må du kjøpe modeller med linser uten dioptre; og med en åpenbar synstilpasning bestemmer legen størrelsen på korrigerende og samtidig beskyttende linser strengt på individuell basis. Når du bruker kontaktlinser, kan disse brillene også brukes.

Verdt å vite! Kontraindikasjoner og bivirkninger er helt fraværende, derfor har beskyttelsesbriller for å jobbe på en datamaskin, anmeldelser bare positivt innhold.

Så spesielle briller til en datamaskin er alltid tilgjengelige i ethvert optikksenter. Men hva er de for? En person er vant til å observere reflektert lys, derfor påvirker stråling fra monitoren negativt retinaens tilstand, skader det, og reduserer dermed den tidligere synsskarpheten. Følgelig er det behov for pålitelig beskyttelse mot farlige direkte stråler, det er nettopp slike beskyttelsesegenskaper som spesielle briller til en datamaskin har..

Dette er en slags lysfilter som øker skarpheten og kontrasten i synet, virker forsiktig og umerkelig på patologifokuset, og til slutt eliminerer alle potensielle trusler mot synets organ.

Spektralfiltre som brukes i konstruksjonen garanterer følgende effekt:

  • beskyttelse mot økt utmattelse, ultrafiolett stråling og utvikling av øyesykdommer;
  • forbedre synets klarhet, evnen til å skille mellom farger;
  • gir psykologisk og visuell komfort.

Når det gjelder det direkte driftsprinsippet, blokkerer spesielle briller for en datamaskin (bildet er på nettverket) ultrafiolette bølger, doserer effekten av blått, som er vanskelig for synet, optimaliserer det ugunstige spekteret av lysbølger, forbedrer oppfatningen av lys og bryter lysstråler i forskjellige lengder skadelige for netthinnen.

Hvem trenger vernebriller?

Det er ganske åpenbart at datamaskinbriller er ideelle for programmerere og de menneskene som bruker mye tid foran en skjerm. Hvis synsproblemer ennå ikke er observert, er det på tide å tenke på forebygging og gjøre det så viktig å skaffe seg til fordel for helsen din.

Imidlertid bør ikke bare dataforskere ta hensyn til slike progressive modeller, de er også relevante for skolebarn og studenter som bruker mye tid på kunstig belysning foran lærebøker eller bærbare datamaskiner. Den overveiende visuelle belastningen allerede i så ung alder kan forstyrre funksjonsevnen i synsorganet, gjøre en øyelege til en pasient.

En slik optisk enhet vil ikke forstyrre sjåfører, som på grunn av sin plikt må holde øye med belastningen i mer enn en time på veien. Brillene vil avlaste belastningen, sikre diffusjon av lysstrømmer, forhindre nærsynthet og slappe av visse muskelgrupper i øynene.

Denne enheten vil være nyttig i følgende tilfeller:

  • lang tid brukt på skjermen, med et nettbrett eller en smarttelefon: 4 eller flere timer med lite eller ingen avbrudd;
  • føler deg trøtt, smertefull, kutter, brenner, tørr eller tårevåt når du bruker skjermer;
  • arbeide med små detaljer, og krever en nøye vurdering av alle detaljer.

Som du kan se, er applikasjonsområdet ganske stort og er ikke begrenset til å bare ha det på datamaskinen. Reseptfrie briller til en datamaskin, hvis pris kan variere avhengig av modell og salgsbutikk, er nyttige for voksne, inkludert eldre, og for barn.

Viktig! Det er nødvendig å bruke et slikt apparat allerede i ung alder, når synet nettopp dannes, fordi overdreven belastning, som ganske enkelt er uunngåelig innenfor rammen av moderne utdanning, kan føre til irreversible konsekvenser..

Det er forskjellige briller uten dioptre til en datamaskin: bilder av dem finner du på Internett. Valget bør utføres på individuell basis, under hensyntagen til belastningen, så vel som de visuelle egenskapene i hvert tilfelle. Valget kan påvirkes av tilstedeværelsen av synspatologier og fargeoppfatning. Dette er den eneste måten å velge briller som maksimalt vil beskytte øynene mot overdreven overbelastning og redusere risikoen for sykdom..

Hvordan velge riktig?

Hvis du trenger å velge briller til en datamaskin, kan du alltid finne bilder av alle eksisterende modeller på Internett, eller du kan personlig komme til ethvert optikksenter og velge fra det tilbudte sortimentet. Men før du kjøper, må du definitivt besøke en øyelege, bestemme kvaliteten på synet med metoden for detaljert diagnostikk.

Verdt å vite! Det er viktig å velge høykvalitetsglass som helt klart og hundre prosent vil oppfylle funksjonene sine. De fleste billige produkter er dessverre ikke i stand til å gi full øyebeskyttelse, så du bør ta hensyn til kjente produsenter, som for eksempel Gunnar..

Hvis spesialisten ikke har funnet noen synsproblemer, anbefaler han å kjøpe modeller med ikke-optiske linser, som er forebygging av økt UV-stråling som påvirker øynets følsomme netthinne..

Belagte briller for å jobbe ved en datamaskin, eller som de også kalles anti-blending, er ideelle ikke bare for voksne, men også for barn som er vant til å tilbringe mye tid foran en skjerm, og finslitte sine ferdigheter innen dataspill.

Hvis en programmerer jobber foran en skjerm, og en vanlig bruker ser på en annen video, bør briller for en datamaskin bli deres evige følgesvenn i livet, ellers er det vanskelig å unngå en gradvis visjon på bakgrunn av økt visuell belastning, eksponering for UV-stråling.

På en eller annen måte er dette problemet rent individuelt, så det må løses ikke ved et uautorisert valg og i henhold til prinsippet "Jeg liker modellen, jeg liker ikke den", men med deltakelse av en kvalifisert øyelege..

Grunnleggende regler

Det aller første kriteriet som må tas i betraktning er visjon. For at briller skal være nyttige, må du velge riktige linser. For å gjøre dette, besøk en øyelege og se synet ditt. Basert på konklusjonen som legen har gjort, vil pasienten kunne finne ut om han trenger databriller med eller uten dioptre. Hvis synet ditt er nedsatt, vil legen skrive deg resept, som du vil gå til optikksalongen med.

Råd! Ikke prøv å kjøpe briller til deg selv, fordi du bruker feil alternativ vil bare skade helsen din.

Hva er de beste briller for en datamaskin? For å gjøre dette, er det noen regler som må følges:

  • få resept fra optiker (om nødvendig);
  • du trenger å kjøpe produktet i spesialiserte optikksalonger, den eneste måten du kan være sikker på om dens kvalitet;
  • basert på kjøpsbudsjettet ditt, må du bestemme hva som er viktigere for deg - forbedret fargegjengivelse eller forbedret kontrast. Basert på arten av arbeidet ditt, er dette veldig enkelt å gjøre, spesielt siden du kan prøve på en eller annen modell;
  • ta i betraktning at glass av høy kvalitet produseres i Tyskland, Sveits og Japan, så de er ganske dyre, men som du vet sparer de ikke på helse;
  • rammen kan være hvilken som helst, det viktigste er komforten når du bruker den. Linsene må være ordentlig festet til den, og selve materialet må være sterkt.

La oss dvele ved rammen igjen, den kan være laget av plast eller metall, det er viktig at produktet passer komfortabelt og ikke forårsaker ubehag. Hvis du er utsatt for allergier, er det bedre å foretrekke plastversjonen, siden dette materialet er allergivennlig. Velg rammer i henhold til ansikttypen din, slik at du kan se stilig ut med brillene, noe som også er veldig viktig når du jobber utenfor hjemmet.

Viktig! Det må huskes at det er umulig å returnere eller bytte briller laget i optikk, så velg dem nøye i henhold til deres funksjonelle formål og i henhold til din stil..

Av sikkerhetsgrunner kan du spørre selgeren om dette produktet har et hygienebevis eller ikke. Det er bedre å ikke kjøpe slike produkter på gateoppsett, fordi du kan være i tvil om kvaliteten, og returneringen av slike produkter, som allerede nevnt, er umulig og penger kan ganske enkelt kastes til vinden..

Hvis det er mulig, er det bedre å foretrekke kjente merkevarer, for eksempel Gunnar; slike briller passer alltid komfortabelt, de trenger ikke å justeres hele tiden. Selvfølgelig vil de ikke være billige, men du vil være sikker på deres kvalitet og holdbarhet. Brillene designet av akademikeren Fedorov er også populære og har et utmerket rykte..

Å jobbe på en datamaskin, på en eller annen måte, påvirker helsen til hele kroppen, så du bør ta pauser så ofte som mulig, gjøre øvelser og om mulig ikke anstrenge øynene. Berik dietten med mat som har god effekt på synet, det er også mulig å bruke spesielle fuktighetsgivende dråper og vitaminkomplekser.

Når du velger briller, bør du bruke dem hver gang du berører skjermen, og dekselet absorberer det skadelige blå spekteret av stråling og beskytter øynene dine mot negative effekter. Men å lade og følge reglene for å jobbe på en datamaskin vil absolutt ikke være overflødig..

Utvalg av modeller

Mange tror feilaktig at bare synshemmede pasienter trenger briller. Til dels er det noe fornuftig, siden med nedsatt skarphet, er datamodeller med dioptre å foretrekke. Hvis det ikke er synsproblemer, kan briller være forebyggende, og linsene blir ganske enkelt mørklagt eller har koniske hull..

Forresten, slike progressive modeller er ideelle på veien, siden øynene ikke bare er beskyttet mot økt visuelt stress, men også kanskje ikke er redd for kortsiktig blindhet, som også kan oppstå fra en dataskjerm. Så det er veldig vanskelig å overvurdere fordelene med denne optiske enheten, spesielt siden bruken ikke har aldersbegrensninger.

Det gjenstår bare å legge til: hvis kontakten med datamaskinen er regelmessig, er det på tide å akseptere øyelege tilbudet når det gjelder forskrivning av spesielle briller for forebygging. Du trenger ikke bruke dem hele tiden, men bare mens du jobber på datamaskinen. Effekten kommer ikke til å komme lenge. I tillegg vil mangfoldet av stilige rammer for slike briller gjøre det mulig for deg å velge en som vil legge til en unik glede og, muligens, bli et objekt for kollegene å følge..

Hvis du skal kjøpe briller for å beskytte øynene dine mot en datamaskin, husk at prisen deres kan være veldig forskjellig, og avhenger av produsenten. Dette kan være både innenlandske og importerte modeller, som til slutt utfører en funksjon - de beskytter øynene under langvarig arbeid med datautstyr..

Avid gamers anbefales den allsidige Gunnar-modellen, som minimerer øyeutmattethet, lindrer stress og normaliserer visuelt stress og intraokulært trykk..

Verdt å vite! For maksimal øyebeskyttelse velges beskyttelseslinser med en diopter på + 0,15 foran skjermen, mens den vanedannende effekten er helt fraværende.

Mystery-merket tilbyr progressive alternativer for menn og kvinner, som ikke er fremmed for en følelse av stil, i tråd med motetrender. Det er ikke bare en øyebeskytter, men også et motetilbehør som utfyller enhver stil. Dessuten forsvinner økt øyetthet, visuell overstrain, krusning og tørre øyesyndrom.

Kinesiske briller Matsuda interesserte også mange kjøpere, siden modellen bruker linser med en anti-strålingskomponent som pålitelig motstår elektromagnetisk stråling. Denne optiske enheten beskytter pålitelig, selv om du bruker mer enn en times fritid bak skjermen..

Og det er mange slike alternativer, det er nok bare å kontakte et spesialisert optikksenter, hvor de vil velge det mest optimale alternativet for å jobbe med økt visuelt stress. Det er klart det er bedre å ta vare på forebygging på en riktig måte enn å redde det plantede synet med medisiner senere..

I den følgende videoen forteller spesialisten hvordan briller for å jobbe på en datamaskin fungerer og hvordan de beskytter øynene mot skadelige effekter:

Linser til briller for arbeid på en datamaskin: prinsippet om drift og funksjoner

Det sentrale trekk ved slike briller er at de er belagt med en vakuumavsetningsmetode. Dette belegget inneholder filtre som fungerer etter prinsippet om interferens. De filtrerer ut det skadelige spekteret av stråling som en datamaskin eller bærbar skjerm avgir, og slipper bare gjennom den delen som ikke er helseskadelig. Den skadelige delen inkluderer hovedsakelig partikler som forårsaker blending og fører til overdreven øye-muskeltretthet..

I tillegg til filtrering, kan linser til databriller brukes til å korrigere synet hvis en person har problemer. Hvis en person bruker kontaktlinser, kan du velge briller uten dioptre som briller.

Linser til datamaskinbriller har også andre positive egenskaper. Så når du bruker dem, bemerkes en økning i ytelsesnivået, og på grunn av en reduksjon i belastninger, blir en person mindre søvnig, selv om han jobber bak skjermen i mer enn 8 timer. Å redusere belastningen på øynene fører til eliminering av symptomer som tårefullhet, øyeirritasjon, hovne øyelokk, rødhet.

Verdt å vite! Bruken av spesielle linser er også bra fordi bildet som vises på skjermen blir tydeligere og lyst nok til å oppfatte. Kontrast - effekten som vises i riktig grad når du bruker slike linser.

Retina og linsen er blant annet beskyttet mot ultrafiolett stråling, siden dets skadelige deler av spekteret også er avskåret. Noen øyesykdommer kan forhindres ved å bruke linser, og fotokeratitt blir mindre uttalt ved langvarig bruk av en PC.

Varianter av linser

Det er flere typer linser som har forskjellige strukturer og kan brukes til beskyttelse av øyne i forskjellige tilfeller:

Monofocal. I denne visningen er synsfeltet arrangert under hensyntagen til observasjonen av PC-skjermen, mens synsfeltet utvider seg. Hvis en person ikke har synsproblemer, er denne typen egnet for beskyttelse. Hvis en person lider av nærsynthet eller tvert imot hyperopi, vil fjerne eller for nære gjenstander oppfattes med forvrengning..

Bifokale. Denne versjonen er strukturert som følger: den nedre delen er laget for å se objekter som er nær, og den øvre brukes til å fokusere på informasjonen som vises på PC-skjermen. Disse linsene skilles lett ut ved den visuelle grensen mellom soner og er utelukkende til bruk med en datamaskin..

Progressive. Disse linsene ligner på den første typen, men de er ordnet i tre deler for gjennomgang. Den øvre delen brukes til å se på fjerne objekter, det midterste, bredeste området er for å fokusere på skjermen, og den nedre delen er nødvendig for å se på nære ting. Denne typen linser er den mest praktiske og kan ikke bare brukes til en datamaskin. Briller med slike linser brukes også for å beskytte mot det skadelige ultrafiolette spekteret, som de kan brukes som solbeskyttelse på..

Prisen på linser for briller til en datamaskin avhenger av produsenten, så vel som spesielle egenskaper: polarisering, tilstedeværelse eller fravær av dioptre. Du kan kjøpe dem både i konvensjonell optikk og i nettbutikker. Høykvalitets linser for briller til å jobbe på en datamaskin, hvis anmeldelser stort sett er bra, koster fra 1500 rubler og mer.

Det er nødvendig å velge linser for slike briller med hjelp av en lege; han vil ikke bare gi de beste råd, men også diagnostisere synet. Og i tilfelle de minste avvik, vil han foreskrive en behandlingsmetode og passende linser for briller.

Anti-glare-briller for datamaskiner: funksjoner

I dag er antirefleksive databriller et motetilbehør som ikke bare gir beskyttende funksjoner, men også et høydepunkt i hverdagens stil. Du kan bruke dem ikke bare når du jobber med datautstyr, men også når du kjører et kjøretøy, under utilstrekkelig synlighet.

Denne fantastiske effekten er gitt av spesielle linser som filtrerer reflektert lys. Enkelt sagt fokuseres ikke polariserte reflekterte stråler av synets organ, noe som er ekstremt viktig for å opprettholde synsskarpheten. Når det gjelder design, absorberer slike polariserende linser skadelige blå stråler, mens de etterlater gule som de sikreste.

Fordeler med en optisk armatur

Hvis du kjøper anti-glare-briller til en datamaskin, er det verdt å merke seg følgende fordeler ved dette kjøpet:

  • øyebeskyttelse mot lysrør og monitor;
  • sikrer sikker lysstyrke på bildet;
  • beskyttelse av linsen og netthinnen i øyet mot skader;
  • reduksjon i visuelt stress, overanstrengelse;
  • utmerket forebygging av nærsynthet;
  • økt effektivitet;
  • eliminering av fenomenet fotokeratitt;
  • forbedre kontrasten til skjermen;
  • forebygging av GLC;
  • eliminering av tørre øyesyndrom, rødhet, økt lakrimering.

Grunnleggende utvalgsregler

Hvis du velger anti-glare-briller til datamaskinen din, vil anmeldelser fra tidligere kjøpere tillate deg å ikke utføre utslett. Imidlertid er det også feil å bli veiledet bare av brukerkommentarer, det er viktig å vite de grunnleggende reglene for valg. Den:

  • Å kjøpe briller med tonede linser gir pålitelig beskyttelse mot UV-stråling, fullstendig avslapning for øynene, komfortabel selvbevissthet under dårlige siktforhold;
  • brune linser fjerner lys gjenskinn, reduserer varigheten av gjenskinn, reduserer økt visuelt stress;
  • gule linser anbefales når du arbeider med skjermen under lite lysforhold. I tillegg er slike modeller passende for belastning på øynene, på en lys dag og i skumringen..

Det gjenstår bare å gjøre ditt valg og beskytte synet mot skadelige effekter av stråling som kommer fra skjermen. Det er også veldig viktig å huske de grunnleggende reglene for forebygging, som betydelig reduserer risikoen for forverring av mange øyesykdommer..

Viktig! Anti-glare-briller til en datamaskin kan brukes av mennesker med absolutt sunt syn - med det formål å forhindre og beskytte. Et slikt kjøp må imidlertid avtales med en øyelege..

Effektiv forebygging

Hvis arbeidsaktiviteten er relatert til datateknologi, blir anti-glare-briller for en datamaskin ganske enkelt en uerstattelig assistent i arbeidet. Bilder av modeller er tilgjengelige i ethvert optisk senter, hvor de også vil fortelle deg det mest optimale alternativet i et bestemt tilfelle.

Det anbefales også å følge følgende regler:

  • under langvarig arbeid foran skjermen, er det påkrevd å gi god belysning i rommet, noe som vil utelukke en økning i visuell belastning;
  • hvert 40. minutt med arbeid er det nødvendig å utføre en fem-minutters pause og grunnleggende øvelser for å slappe av øynene;
  • skjermen skal plasseres 60 cm fra brukerens øyne.

En slik integrert tilnærming til problemet med dataforskere vil kvalitativt beskytte øynene mot sykdommer, og også bevare synsskarpheten i lang tid..

Briller uten dioptre

Briller uten dioptre for en datamaskin har interferensefiltre, bestående av flere lag, som glassene er belagt med vakuumavsetning. Et interferensfilter påvirker strålingen mottatt av øyet: det kutter av skadelige deler av spekteret som kan reflekteres i form av gjenskinn. Resten av spekteret, som ikke skader, filteret passerer gjennom seg selv.

Verdt å vite! De optiske parametrene til slike filtre, med den nødvendige kombinasjonen, lar deg bringe spekteret av synlig stråling fra monitoren til en trygg tilstand, og skaper også forhold der øynene kan slappe av, redusere stress og øke ytelsen til den visuelle karakteren..

Dermed tillater briller ikke bare å bli kvitt den skadelige effekten, men bidrar også til utvinning og bli kvitt øyetretthet. Oftest har linser ikke dioptre, men i tilfelle av synsproblemer er det mulig å påføre interferensfilterlag på briller med dioptre.

Du kan lære mer om hvordan slike briller fungerer og hvordan du velger dem i følgende video:

anmeldelser

I følge anmeldelser fra de som allerede har brukt en slik gjenstand, har det etter bruksstart en positiv effekt innen å gjenopprette en normal tilstand og redusere tretthet. Enheten fungerer på en slik måte at når den brukes øker effektiviteten betydelig, og de som trenger å bruke mer tid på datamaskinen kan trene 1,5-3 timer lenger uten konsekvenser for synet.

De som følte alvorlig tretthet og smerter i øynene, bemerker at de klarte å bli kvitt disse symptomene, og mange merket også fraværet av smerter og tørrhet i øyeeplene.

De aller fleste av dem som brukte databriller rapporterte om en positiv effekt i det minste i form av redusert tretthet, og noen merket at synet ble skarpere.

Briller med styrke

Med en åpenbar landing av synet er det nødvendig å bruke briller til en datamaskin med dioptre, som ikke bare "vil bringe klarhet", men også ha en terapeutisk effekt direkte på fokuset på patologi.

Blant de terapeutiske og profylaktiske egenskapene, skal følgende punkter fremheves:

  • mangel på følelse av overarbeid selv etter langvarig arbeid ved datamaskinen;
  • eliminering av økt lakrimering, krusninger og følelsen av "sand" i øynene;
  • fravær av svimmelhet, migreneanfall og kvalme med visuelt stress;
  • forbedre den generelle ytelsen;
  • forbedret blodsirkulasjonen i øynene, blodkarene.

Oftest brukes briller til å arbeide på en datamaskin med dioptre utelukkende under arbeid, og andre korrigerende linser brukes til daglig bruk. Fremgangen har imidlertid steget fremover, og i dag råder universelle modeller i fritt salg, der linser har flere belegg samtidig - antistatisk og antireflekterende.

Hva gjør den? I det første tilfellet snakker vi om den kraftige beskyttelsen av synsorganene mot magnetisk stråling, og i det andre om effektiv refleksjon av den skadelige flimringen på skjermen, den skadelige fluksen av lys, kortvarig gjenskinn. I tillegg har kunstige lysforhold ingen rolle, siden briller til en datamaskin med dioptre øker følelsen av visuell komfort..

Viktig! I spesielle briller kan du bruke lang tid foran skjermen, men slik visuell kontakt vil overhode ikke redusere synsskarpheten.

Effekter på synets organ

Som kjent har skjermen en rik fargepalett, noe som øker belastningen på øynene. Bruken av datamaskinbriller med dioptre lar deg gjøre bildet klart og mettet, men samtidig så trygt som mulig, siden skadelige UV-stråler brytes og reflekteres fra linsene.

Det vil si at den såkalte "piksel" på skjermen reduseres, slik at du trygt kan jobbe på PC-en i mer enn en time.

I tillegg er følsomheten til fotoreseptorer vanligvis individuell, og spesielle briller justerer strålingsspekteret til skjermen..

Viktig! Når du bruker briller, blir fargene på dataskjermen tatt fullstendig, og bildet blir ikke forvrengt, men den skadelige effekten av noen på netthinnen og linsen i øyet er helt utelukket.

Det er også verdt å minne om at den harde delen av spekteret, som nøyaktig gir en negativ innvirkning på det visuelle systemet, er "kuttet ut". Dette gjelder spesielt på kontorer der kunstig belysning er installert ved hjelp av lysrør, samt i skoleår, når du må gjøre leksene dine til langt på natt..

Det gjenstår bare å legge til at datamaskinbriller kan lages individuelt, det vil si for pasienter med nærsynthet eller hyperopi i alle aldre..

Regler for arbeid foran skjermen

Når du velger de mest optimale brillene til en datamaskin med dioptre, minner vurderingene om at mye avhenger av pasientens oppførsel og egenskapene til hans arbeid på PC-en..

I dette tilfellet snakker vi om følgende elementære regler:

  1. Monitoren må stilles til en gyldig driftsfrekvens.
  2. Monitoren skal plasseres 60 cm fra øyehøyde for å minimere UV-eksponering.
  3. Hvert 15. minutt anbefales det å ta en liten pause og rette blikket på avstand mot et stasjonært objekt.
  4. I lite lys er det best å ikke jobbe ved datamaskinen, da synsstyrken går tapt dobbelt så raskt.

Hvis du allerede har bestemt deg for å kjøpe briller til en datamaskin med dioptre, må du huske at prisen avhenger av produsentene og den individuelle resepten som er gitt av den behandlende øyelege. Og å velge form på linser for briller til en datamaskin med dioptre er heller ikke vanskelig - bilder i kataloger over optiske butikker og på nettsteder vil gi en ide om fasjonable alternativer for menn og kvinner, og du kan prøve dem på og til slutt bestemme valget når du kjøper.

Gunnar datamaskinbriller

Når du bruker optiske elementer som briller til Gunnar-datamaskinen, lover produsenten oss følgende resultat:

  • mangel på røde øyne når du overdriver dem foran datamaskinen;
  • lav utmattelse av synsorganene under langvarig arbeid;
  • ingen hodepine, kramper i øynene, som er forårsaket av stråling fra skjermer;
  • opprettholde høy kvalitet på synet under langvarig og konstant belastning på PC-en.

Linsene som selskapet bruker til slike produkter lages ved hjelp av selskapets unike teknologi. De settes inn i rammen på en slik måte at de passer tett i ansiktet, og reduserer luftsirkulasjonen inne. På denne måten oppnås maksimal fuktighet i øynene i forhold til mikroklimaet i selve rommet.

Siden hyppigheten av blinking synker mens du er på monitoren, tørker øyets hornhinne opp, og dette fører til komplikasjoner. Briller til datamaskinen Gunnar (Ganner), øker fuktigheten i området av synsorganene, forhindrer uttørking og forekomst av tørre øyesyndrom, og kompenserer for sjelden blinking.

Dessuten har linsene, vurdert etter tilbakemeldinger fra brukere og spesialister, et lite pluss, omtrent 0,25, og dette reduserer spenningen under arbeid, siden bildene og bokstavene blir litt større. Slik forhåndsfokusering har en utmerket effekt på øynene nettopp med langsiktig fiksering av synet på kort avstand. På forespørsel kan du kjøpe briller med gule eller fargeløse linser.

Viktig! De gule linsealternativene feller skadelig blått lys, noe som gjør skjermens fargespekter litt mykere. Men for representanter for slike yrker som designere, kan dette være en ulempe, siden det forvrenger fargegjengivelsen. I dette tilfellet er det bedre å bruke klare linser..

Folk som bruker slike enheter, forsikrer dem om deres pålitelighet og styrke, letthet og bekvemmelighet. Du kan sette inn reseptbelagte linser og samtidig korrigere synet ditt eller klare deg uten dem med godt syn. Alle modeller av dette merket har et antirefleksbelegg som kan forhindre mange øyesykdommer. Du kan lære mer om hva anti-glare datamaskinbriller er og hvordan de fungerer herfra..

Lær mer om fordelene med Gunnar-briller fra følgende video:

På grunn av deres unike egenskaper og positive effekt på synsorganene mens du er på PC, er Gunnar-briller dyrere enn vanlige modeller. Hvis de enkleste linsene med rammer kan kjøpes for 300 rubler, er kostnadene for produkter fra Gunnar-selskapet omtrent 6000 rubler. Denne prisen er fullt ut begrunnet med utmerket sykdomsforebygging og brukervennlighet..

Konvensjonelle linser for PC-arbeid er gule, og noen ganger forvrenger fargespekteret til bilder alvorlig. Briller som Gunnar filtrerer først ut de farligste nyanser for det menneskelige øyet. Men dette fører ikke til en økning i det gule spekteret av bildet, som i billige modeller fra mindre kjente selskaper..

Representanter for mange yrker har lenge satt pris på fordelene ved å bruke slikt verneutstyr, og har sett ønsket effekt av å bruke dem. Linser er flinke til å eliminere tretthet, øye rødhet og andre symptomer på forstyrrelser, noe som forbedrer kvaliteten på arbeidet. Dette er grunnen til den store populariteten til produktet, til tross for dets betydelige kostnader..

Det er verdt å kjøpe slike briller i spesialforretninger som garanterer kvaliteten og autentisiteten til produktene. Bare denne tilnærmingen vil tillate deg å få virkelig fungerende øyebeskyttelse..

Databriller Matsuda

Matsuda-briller til en datamaskin er ganske populære, og prisen varierer rundt 900 rubler; de har stilige rammer, variert design og linser av høy kvalitet, pluss at de er behagelige å ha på og slitesterke.

Rammen, som du foretrekker, skal passe deg ikke bare etter type ansikt, men også etter fargen på håret og huden. Kontakt en konsulent så hjelper han deg å velge riktig alternativ. Briller skal sitte komfortabelt på deg, ikke klype templene og nesebroen og ikke falle av.

Brillenes stil (det må sies at det kjennetegnene ved dette merket er perleskyggen på rammene) skal samsvare med klærne du har på deg. Denne regelen gjelder selvfølgelig mer for de som jobber på kontoret, og ikke for hjemme-PC-brukere..

Når du følger alle reglene, kan du velge det beste alternativet for bruk. Når det gjelder det spesifiserte selskapet, er det stor etterspørsel etter produktene, og hvorfor - omtalene til de som allerede bruker dem vil be om.

Brukeranmeldelser

Som kjøperne som foretrakk Matsuda-selskapet vitner, har briller til datamaskinen fra denne produsenten en gunstig effekt på synet under langvarig bruk av skjermen. Brillene lindrer perfekt tretthet i øynene, og når du jobber, opplever en person ikke en følelse av døsighet. De forhindrer også tørt øyesyndrom. Linser er i stand til å overføre den gule delen av spekteret, mens de blokkerer ultrafiolett stråling og den blå delen av lysspekteret.

Brukerens ytelse forbedres kraftig når du bruker disse brillene. I tillegg hjelper de til å forbedre synsskarpheten, spille en gjenopprettende rolle i forhold til øyevevet. Linser overfører også den grønne delen av spekteret, noe som forbedrer fargeoppfatningen.

Samtidig synker lysstyrken på skjermen, dette oppnås på grunn av absorpsjonen av lys fra belegget, som er tilstede på glassene. Dette hjelper deg med å oppfatte bildet tydeligere, noe som er veldig viktig hvis arbeidet ditt er relatert til for eksempel design..

Filtrene som er tilstede på glassene fra denne produsenten er utviklet i henhold til flerlags sputteringsteknikk, og det er derfor de takler funksjonene deres så godt. Andre datamaskinbriller fungerer etter samme prinsipp - Gunnar, Orient og andre..

Viktig! Bruk av slike produkter er indikert for alle PC-brukere, fra voksne til barn. De er viktige for folk som jobber 8 timer i døgnet og de som liker å spille spill..

Men samtidig er det nødvendig å huske at varigheten av kontinuerlig arbeid med briller settes enkeltvis i forhold til hver pasient, den behandlende legen. Og disse anbefalingene må følges, siden de er utviklet basert på tilstanden til brukerens visjon og øyne..

Omsorg for datamaskinens briller

Det er veldig viktig å beholde disse varene når de ikke er i bruk. Hvis du bare legger dem på en hylle, øker tilgangen på støv til dem, hvis du må bære dem med deg, vil saken ikke erstatte noe. Bedre er, selvfølgelig, å kjøpe en hard sak, det vil også bidra til å beskytte glassene mot skader. Det er bra hvis saken er romslig, slik at du kan legge en rengjøringsserviett der også..

Mange modeller er allerede solgt med etui i et sett, for eksempel Fedorov-briller, eller det berømte merket Gunnar, så du bør ikke forsømme bruken, og hvis saken ikke ble gitt, bør du kjøpe den separat.

Viktig! Det er nødvendig å bruke etui til briller, som også inneholder et spesielt serviett; den må være ren og tørr for lagring med briller.

Jeg vil trekke frem det faktum at briller for arbeid på en datamaskin har et spesielt belegg som filtrerer ut det ultrafiolette strålingsspekteret, og bare etterlater varmt, sikkert lys. Dette belegget blir lett skadet hvis glasset ikke rengjøres ordentlig. Og i dette tilfellet vil de slutte å oppfylle sine funksjoner. Følg derfor tipsene ovenfor og ta vare på linsene dine ordentlig..

Hva å rengjøre?

Først trenger du vanlig vann for å rengjøre linsene. Den vanligste feilen er ganske enkelt å tørke av linsene med improviserte materialer uten først rengjøring og smuss av høy kvalitet. Dette skal ikke gjøres, fordi små støvkorn kan skrape overflaten. Til å begynne med må produktet holdes under varmt vann og tørke overflatene forsiktig.

Når det gjelder hvordan du rengjør datamaskinbriller, bilder du kan finne på Internett, trenger de spesiell omsorg. På grunn av det faktum at det er et spesielt belegg på overflaten av glassene som beskytter øyet mot den negative strålingen på monitoren, bør du vite hvordan du håndterer slike linser for ikke å skade dem.

Så du kan ikke rengjøre slike linser med følgende produkter:

  • ammoniakk (ammoniakk);
  • eddik;
  • blekemiddel;
  • væske for vasking av briller og speil.

Alle disse produktene er utmerket til rengjøring av glass, men de er bare egnet til rengjøring av vinduer. Når de brukes på briller, kan disse stoffene ødelegge belegget som filtrerer strålingen som treffer øyet ditt. Når beskyttelsesfilmen er slettet, dannes det bobler på glassene. Ikke la dette, og ikke bruk ovennevnte væsker.

Disse begrensningene gjelder alle belagte linser - polariserte linser, solkremlinser, etc..

Etter å ha skylt glassene med vann, kan du dryppe litt flytende såpe på dem og fjerne det gjenværende fettet. Den samme effekten kan oppnås ved å bruke spesielle produkter du kjøper i spesialforretninger..

Deretter må du tørke dem, og for dette er det bedre å bruke spesielle linsetørker. De er laget av mikrofiber; det er et materiale som ikke etterlater fibre som kan skrape glasset og er utmerket til å absorbere fuktighet. Du kan også bruke spesielle våtservietter til engangsbruk, også spesialdesignet for dette.

Viktig! Slik at glassene ikke mister egenskapene og tjener i lang tid, må de behandles med forsiktighet og omsorgsreglene må overholdes strengt.

Hvordan rengjøre?

For å gjøre det klart, kan du se videoene på forskjellige nettsteder for å vite nøyaktig hvordan du rengjør briller for en datamaskin. Sikkert, der vil du se at for dette trenger du ikke puste på glasset, og deretter tørke av dem med det som kom til hånden. Som vi sa, bør du skylle linsene regelmessig med varmt vann..

Hvis det er et lite mellomrom mellom rammen og linsene, samler det seg mye skitt i den, så den bør behandles nøye. Ta en ren bomullspinne og fukt den med å sprit alkohol. Tørk deretter av gapet og kanten på gjenstandene uten å berøre glasset. Etter å ha skyllet dem under vann, fortsett å avfette.

Etter å ha skyllet glasset med en spesiell væske, legg det på en bomullsduk eller et stykke mikrofiber. Bruk tommelen og pekefingeren for å rengjøre overflaten forsiktig.

For å tørke produktet godt, la det ligge på stoffet en stund..

Hvis det ikke er tid, kan du ta en hårføner og stille den til laveste temperatur og tørke den ved hjelp av denne metoden. Ta tørre briller for å se på dem i lys, men ikke i solen, for å evaluere resultatet. Hvis brillene er rene nok, kan du bruke dem.

Det Er Viktig Å Vite Om Glaukom