Stopp Demodex

Stop Demodex Balsam er et middel som har blitt brukt vellykket både for forebygging og behandling av demodikose. Den inneholder aktive aktive ingredienser som påvirker demodex-flåtten og forhindrer dets aktive levetid (metronidazol, bjørketjære, heksehasselekstrakt, etc.).

Omtaler av Stop Demodex-balsam er positive, men dette er bare i forhold til de tidlige stadiene av sykdommen, med mer komplekse former er det nødvendig å bruke ytterligere midler fra Stop Demodex-serien: Finish Control, gel, lotion, drops, etc..

Når det gjelder vurderingene om Stop Demodex såpe og andre medikamenter i serien, er effektiviteten av behandlingen av demodikose ganske lav, dette skyldes det faktum at midlene har en ineffektiv sammensetning mot den subkutane flåtten..

Stopp Demodex - instruksjoner:

En liten mengde Stop Demodex øyebalsam eller gel bør påføres to ganger om dagen på problemområder og masseres forsiktig inn i huden til den blir absorbert.

Med demodikose i øynene, anbefaler eksperter å bruke dråper fra Demodex, samt Stop Demodex øyelokkgel. For vellykket terapi er det nødvendig å fullføre hele kurset som er angitt på pakken, og du bør ikke forsømme behovet for å kontakte en kvalifisert hudlege. Omtaler om Stop Demodex-dråper inspirerer tillit, de sier at produktet har en mild effekt uten å forårsake irritasjon og allergiske reaksjoner..

Andre medisiner Stop Demodex er ikke mindre effektive, spesielt når de brukes i kombinasjon. Det er mange takknemlige anmeldelser på Internett om Stop Demodex og Finish Control gel fra samme produsent. Lotion og andre medisiner Stop Demodex er profesjonelle preparater som kombinerer effektive kjemiske og urte ingredienser, som sammen gir et utmerket behandlingsresultat. Du kan kjøpe Stop Demodex i Moskva og kjøpe det i andre byer med hjemlevering via vår hjemmeside. Omtaler av Stop Demodex kan studeres på internettfora, slik at du selv kan lage et mest mulig objektivt bilde av disse produktene. Informasjon på nettstedet http://stopdemodex.ru/ kan også være nyttig

Anmeldelser for "Stop Demodex"

Denis, Jekaterinburg
01/23/2012

Jeg har hatt en øyemitt en god stund. Fortell meg at det er mer effektivt å vise det. Jeg smører Stop Demodex og drikker dråper. Men det forsvinner mens jeg smører, og jeg kan ikke konstant smøre øyelokkene mine med offentlig arbeid. Hva å gjøre?

Vær så snill, råd meg noe... Jeg har lidd siden tredje klasse, og nå er jeg allerede i tiende.. Jeg prøvde å stoppe med Demodex, og talker, og benzylbenzoat, og brukte alle slags urter og så videre, men ingenting hjalp. (( (

Hallo! Jeg behandler Demodex med Stop Demodex flytende såpe, Demotengel og gul talker. Etter påføring ble det verre, drysset med kviser, og væske kommer fra dem (veldig ekkelt). Er det riktig og hvor lenge vil det være?

Marina, Michurinsk
05/20/2013

Og Stopdemodex hjalp meg ikke på noen måte. Brukt malurtinktur, 1/3 malurt og alkohol 30-40g. Insister og tørk etter behov flere ganger om dagen. Det kan brukes i årevis, alltid når kløe begynner. Du kan drikke 1 ts. Gni med tjære, ikke et hyggelig middel, men hjelper

Da jeg selvmedisinerte, bestilte jeg Stop Demodex, jeg fikk ingen mening fra dette. Nylig dro jeg til en spesialist, og fikk foreskrevet følgende behandling:
Sekvensering:
1 tjær såpe morgenkveld.
2. Tinktur alkoholkalendula. (Tørk, men ikke gni) om kvelden
3. Tørk av Demodex (homeopatisk apotek) morgen og kveld
4.Spragalspray 2p / d. Ikke smør huden rundt øynene (les anatomi) spray på fingrene, og bruk dem deretter.
Sørg for å ta noen minutter mellom påføringen av disse væskene..
5.Mask for Demodex (homeopatisk apotek) 3p / uke.
øyne:
1. Tinktur av alkoholkalendula (med en ørepinne ved røttene på øyenvippene, bare ikke overdriv for at huden ikke skal brenne)
bryte noen minutter.
2. Stopp demodex for øynene (eller gå til optometrist)
Innsiden:
1. Jod svovel 7 granuler 4r / d
2.Finer 1 ts 2 t / d før måltider
Vask bare med kokt vann, helst brygget med kalendula urt.
Tørk bare av med tørkepapir, engangs- eller bomullsputer!

Så langt blir jeg bare behandlet i en uke, hvis noe, vil jeg melde meg av

Natalia, Odessa
04/10/2013

god dag.
Jeg har demodikose for andre året allerede: (((ingen apotekssalver hjelper... Jeg har lest mange gode anmeldelser om DEMODEX COMPLEX. Si meg hva du trenger å kjøpe i det for å bli kvitt utslett og alt annet. Og hvor du kan kjøpe det i Ukraina. På forhånd takk!

Nylig begynte jeg å merke at hudormer i ansiktet mitt blir mer og mer, og til og med kviser dukker opp, begynte en fet glans å vises i ansiktet mitt. Naturligvis forstyrret dette meg veldig, bestemte jeg meg for å ikke vente til alt dette skulle forsvinne og ikke maskere ansiktet mitt under massevis av sminke, men å slå tilbake ved all denne skam! Bryt alt på Internett, etter å ha konsultert med kosmetologer, bestemte jeg meg for å kjøpe STOP DEMODEX Såpe, lotion og balsam. Og det er ingen grense for min glede. Såpen fjerner kosmetikk perfekt og renser huden, tørker ikke ut. Jeg la merke til hvordan porene var mindre, ansiktet sluttet å skinne. Etter Lotion er det ingen klissete filmer i ansiktet, den er ikke strammet, men heller godt tonet, renset og ikke skinner. Kremen lukter urter, og viktigst av alt er at den er alkoholfri. Balsam har en ubehagelig lukt av tjære, og derfor smurte jeg den bare om natten. Etter påføring av balsam er huden myk, elastisk og fuktig. Forresten, tørker den kvisene veldig godt. Etter et par dager med bruk av disse medisinene, la jeg merke til at de eksisterende kvisene begynte å leges raskere, nye dukket ikke opp lenger, den brennende følelsen av huden forsvant, porene var mindre, det var ikke lenger noe fet glans i ansiktet, og kviser ble mye mindre. For meg selv bestemte jeg meg for at jeg nå alltid vil bruke bare disse stoffene, som jeg anbefaler deg)))

Jeg bruker den i 3 måneder, men ingenting skjer, så forsvinner den litt, så igjen disse forferdelige kviser og røde flekker, huden har blitt mye verre enn den var, kanskje jeg rengjør meg slik: skriv i anmeldelser om hvordan alt skjedde med mennesker med virkelige vilkår, ellers vil jeg virkelig ikke leve, jeg vil ikke leve....

Irina, Voronezh
07/12/2013

Jeg begynte å bruke medisinsk kosmetikk Stop Demodex-krem, men jeg ser ingen forandringer i ansiktet.

Tatiana, Mari El
26/12/2013

Jeg vet ikke hvorfor alle har så positive anmeldelser om dette produktet. Jeg bestilte også. Jeg brukte den regelmessig i 6 måneder, og absolutt ingen endringer skjedde. Intet mirakel skjedde. Jeg brukte mye penger og for å være ærlig beklager jeg det. Penger ned i avløpet.

Marianna, Brest
26/12/2013

Stop-demodex hjalp meg. Jeg har sittet et halvt år på hormonelle salver, og de har ikke hjulpet. Helles ut hver uke i hakeområdet. Stop-demodex ble brakt til meg fra Ukraina til Hviterussland, med rør, under ordren. Jeg samlet hele samlingen (såpe, balsam, ferdig kontroll og dråper) og begynte å ta... Pluss at jeg gikk på diett, uten sjokolade, krydret, fet og alkagol og begynte å ta Metronidazole (Trichopol) 1 tablett 3 ganger om dagen i 2 -eks uker. Og ingen sminke. Etter 2-3 dager strømmet det ut vilt som aldri før! Det er viktig å holde på for denne tiden, for slik dør flåtten, uten den er det ingenting. Etter 5 dager begynte utslettet å tørke ut. Og om to uker er jeg en skjønnhet. Nå smører jeg for forebygging, til slutten av kurset (45 dager) er det to uker igjen. Jeg ble advart om at jeg skulle helle ut mer, tk. flåtten legger egg, men jeg har ikke sølt! Anbefaler sterkt. Hovedsaken er å bruke hele serien, på diett og ikke til å dekke med foundation. Generelt må du ikke smøre noe annet enn komplekset. All helse!

Maragarita, Moskva
01/01/2014

Ingen av apotekssalgene hjalp meg, Spregal hjalp virkelig med det første, da dukket irritasjon opp. Men Yam-salven hjelper, men den er veldig stinkende, jeg brukte den i henhold til ordningen hver kveld, og økte tiden gradvis fra 10 minutter til en time. Aversektinsalve er generelt et mirakel - det forårsaker ikke irritasjon, det hjelper godt. selges i veterinærapotek!

Tatiana, Jekaterinburg
01/27/2014

Hun ble behandlet i 2 måneder. Resultatet er null. Jeg gikk til en hudlege. Flåtten ble liggende. Beklager den tapte tiden og pengene.

St. Petersburg, Larisa
02/26/2014

Hallo! Jeg ønsket å spørre råd fra de som bruker Stop Demodex. Jeg ble tatt på Demodex, jeg har brukt den i cirka 1,5 måneder, men jeg ser ikke noen åpenbare forbedringer, huden har blitt verre, det vil si åpenbare forverringer, tuberositeten har økt, og de røde flekkene går ikke bort. Hjelper det?

Jeg led lenge med subkutan kviser, alltid tilstoppede porene, generelt var ansiktet mitt humpete. Ingen hud hos hudleger, fra deres baltushki, bare huden blir veldig tørr. Jeg liker Demodex fotvaskgel, den vasker sminke perfekt. Jeg brukte kremen, men så ikke mye resultat. Men da jeg kjøpte Demodex stoppkrem, bruker jeg for øyeblikket bare den. Huden har blitt mye renere, ikke en eneste kvise, spesielt de såre underhudene, kryper ikke ut, og viktigst av alt er porene ryddet, ansiktet er jevnt. Jeg liker virkelig denne kremen, ansiktet tørker ikke.

Jeg har demodex øyne. Legen foreskrev Blefarogel-2 for meg å søke på øyelokkene 2-3 ganger om dagen i 1 måned. Så langt har jeg bare brukt det i en uke, så det er for tidlig å bedømme resultatet.

Katerina, Lviv
05/20/2015

Jeg brukte stopp demodex såpe og krem ​​- bortkastede penger. Effekten er bare under bruk. Med et gjentatt kurs er effekten null.

marchenko yulia, kremenchug
06/10/2015

Hallo! Jeg hadde demodikose i tre måneder før jeg tok hensyn til den. da jeg dro til legen, var problemet i full gang - ansiktet mitt ble skrellet, kløende og en haug med små kviser. legen diagnostiserte straks og rådet Stopp Demodex. advares - behandlingen vil være lang, ingen kremer, kremer, kosmetikk for å tørke, smøre eller dekke opp kviser! etter vask, ikke gni ansiktet med et vanlig håndkle, men blett det forsiktig med et papirhåndkle. Jeg kjøpte såpe, balsam og lotion. såpen er rett og slett fantastisk - den tørket absolutt ikke huden, selv om den med demodikose ganske enkelt skreller av forferdelig. balsam smurt bare på kviser, og først flere ganger om dagen. tørk den med krem ​​før du påførte balsam. Jeg vasket ansiktet mitt to ganger om dagen. kløen begynte å avta nesten umiddelbart, men ansiktet ble renere etter tre uker, etter to måneder var alt helt borte, men jeg fortsatte å bruke såpe og lotion i en tid, jeg var redd for at utslettet skulle komme tilbake. Jeg var sååå fornøyd med stoffet, og jeg råder alle. mens du ikke drikker noen piller. det viktigste under behandlingen er ikke å dekke over utslettet med noen kosmetikk, komme inn i porene, det gir flåtten mat. og ikke cauteriser kvisene med alkohol eller noe annet, så du vil bare øke kløen. Være sunn!

Natalia, St. Petersburg
06/23/2015

Hun ble behandlet i to år. Jeg dro til legene, prøvde folkeoppskrifter. All tull. Huden så ut slik at det var skummelt å gå utenfor. Demodex-komplekset løste problemet på to måneder. Da jeg akkurat begynte å smøre det, ble det bare verre. så begynte forbedringene. nå er huden glatt. Bare rødhet gjenstår.

Victor, Moskva
21/12/2015

Ettersom man praktisk talt kvitt seg med disse greiene, vil jeg gi et viktig råd. Hvis du vil bli kurert, husk det veldig godt..
Du kan smøre deg selv med hva som helst i det minste resten av livet, men det vil være null mening fra dette. Eventuelle kosmetiske midler kan bare fjerne symptomer fra huden over tid. De fungerer utelukkende i forbindelse med hovedbehandlingen. Roten til problemet er gastrointestinale problemer. Så du må begynne med dette. Det som skjer med ansiktet ditt er resultatet av en dramatisk økt vital aktivitet av Demodex, som i det vanlige livet lever på menneskekroppen uten skade på sistnevnte, som hundrevis av andre parasitter. Men på grunn av feil næring, alvorlig stress og forskjellige sykdommer i fordøyelsessystemet, aktiveres det, og du kan se resultatet i speilet.
Selv led han i mer enn ett år. Det jeg opplevde i løpet av denne tiden er rett og slett urealistisk å beskrive. Men så snart han etter råd fra kompetente spesialister begynte å ordne kroppen sin, var resultatet ikke lenge etter å komme.
Så fortvil ikke, gå for det. Jeg vil si med en gang: det er langt, kjedelig og vanskelig når det gjelder disiplin og selvorganisering. De som liker å spise alt og i ubegrensede mengder (som meg) vil ha den vanskeligste delen. Du må også glemme å vaske med enkel såpe og tappevann. Men det i seg selv vil aldri passere.
Og resultatet, tro meg, er det verdt.
Lykke til.

Tatiana, Petrozavodsk
24/12/2016

Jeg har lidd med hårdemodikose i mer enn et dusin år. Jeg har flere ganger bestilt sjampo og balsam Stop Demodex, brukt mye penger og alt er ubrukelig. Det hjalp meg ikke..

Elina, Irkutsk
08/10/2017

Det syntes for meg at dette middelet er mer egnet for å forhindre tilbakefall enn for behandling. Og vil det hjelpe? Jeg ble behandlet hovedsakelig med en metrogyl, du vil ikke bruke den hele tiden, det er restriksjoner, og tilbakefall har blitt mer og mer hyppige, og jeg følte ingen handling på stopdemodex.

Stanislav, Kiev
04/29/2018

Jeg har vært syk med demodikose i veldig lang tid. Tidligere ble det behandlet med forskjellige snakkere, resultatet var - betennelsen ble fjernet i noen tid, men ikke helt. Jeg har brukt midlene dine i to år nå, resultatene dukket opp etter nesten en måned med å bruke Xinsheng og Kang, nå fortsetter jeg å bruke det som en profylakse.

Oksana, Surgut
06/24/2019

Hallo. Jeg ville spørre deg om sjampo i lang tid. Jeg gjorde de to siste kjøpene fra deg, jeg tok alltid flere rør med balsam, sjampoen sluttet å virke. Under bruk begynte det å vaske av bedre, lukten er den samme, men det er ingen effekt. Ved de første innkjøpene mine var jeg strålende fornøyd med sjampoen. Etter den første bruken stoppet kløen, håret falt mye mindre ut, selv om det ikke vasket godt av. Er sjampoformelen blitt endret? Det er synd, men produktet var bra i starten. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Sjampo er nødvendig, men den fungerer ikke ((((.

Evgeniya, Saratov
01/14/2020

Hallo. Jeg bestilte Stop Demodex fra deg. Det ble smurt i ca 1,5-2 uker, men deretter avlyst, fordi tilsynelatende gikk forgiftning av kroppen med giftige komponenter. Så kanskje noen som har det bra med leveren, mage-tarmkanalen, de vil kunne ta nødvendig kurs, men jeg lyktes ikke.

Stop Demodex: sammensetning, rekkevidde, påføringsmåte

I følge anmeldelser fjerner Stop Demodex arr i ansiktet, seborrhea, hudoregelmessigheter, innsnevrer porene og forbedrer de funksjonelle og estetiske egenskapene til vev. Medisinens effektivitet tilveiebringes av en kompleks effekt på problemet. Midlene bekjemper årsaken til patologien, og eliminerer også de ubehagelige symptomene på manifestasjonen.

Sammensetning og virkningsmekanisme

For at behandlingen av dermatologiske problemer skal være så effektiv som mulig, er to grupper medikamenter utviklet i linjen. Noen produkter er beregnet på ekstern, lokal bruk. Andre medisiner øker effekten av intern eksponering for kroppen. Midler normaliserer arbeidet med immunforsvaret, fordøyelsessystemet, sekresjonen av talg.

sammensetning

Den betraktede serien medikamenter brukt i demodikose har en unik formel. Sammensetningen av hvert produkt skiller seg ut i et sett med komponenter. Derfor, når de brukes sammen, supplerer de hverandre perfekt..

Tenk på den generelle sammensetningen av linjen:

  • Metronidazol - har en skadelig effekt på flått.
  • Octopirox er ansvarlig for antimikrobiell effekt, regulering av talgproduksjon, forsiktig peeling av keratiniserte celler.
  • Hyaluronsyre stimulerer regenereringsprosesser, har en betennelsesdempende effekt, fukter.
  • Kamille lindrer irritasjon.
  • Tea tree olje er et godt antiseptisk middel. Det har desinfiserende, antiparasittiske, betennelsesdempende, helbredende og smertestillende effekter.
  • Ricinusolje gjenoppretter naturlige fuktighetsnivåer.
  • Heksahasselekstrakt lindrer betennelse, normaliserer talgproduksjonen.
  • Ekstraksjon av hvit selgbark forbedrer effekten av andre komponenter, hemmer effekten av et enzym som provoserer utseendet til kviser.
  • Matricin, azulene har en antihistamineffekt, og fjerner manifestasjonene av betennelse i huden.
  • Calendula har antibakterielle, betennelsesdempende effekter.
  • D-panthenol lindrer betennelse, stimulerer regenerering.
  • Retinol fremmer rask legning av arr og sår.

Formuleringene inneholder også hjelpestoffer som sikrer levering av bioaktive komponenter til deres tiltenkte formål.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Stop Demodex-produkter er indikert for dermatologiske lesjoner i ansiktshuden, øyelokkene, hodet med en flått. Som et resultat av deres ukontrollerte aktivitet vises følgende patologier:

  • blefaritt;
  • konjunktivitt med marginal keratitt;
  • chalazion;
  • kviser;
  • kviser;
  • kviser;
  • fet seborrhea;
  • flass.

En rekke midler er også foreskrevet som forebygging av re-infeksjon etter behandling av sykdommer. Og når det gjelder kontraindikasjoner, er bare tilstedeværelsen av en individuell intoleranse for noen komponent et forbud mot bruk..

Slipp skjemaer og funksjonene deres

Det er totalt 7 produkter. De kompletterer hverandre. Kompleks applikasjon gir raske resultater:

  • Stop Demodex såpe kan kalles det første skrittet mot utvinning. Formelen gjør at du kan rense huden forsiktig, eksfoliere stratum corneum, lindre betennelse. Komponentene har også en negativ effekt på midd som lever i sebaceous kanaler eller hårsekkene. Såpen er beregnet på daglig bruk.
  • Balm Stop Demodex er et terapeutisk og profylaktisk middel. Daglig bruk blokkerer middet fra å formere seg. På grunn av den kraftige betennelsesdempende, regenererende effekten, forsvinner symptomene på sykdommen raskt.
  • Lotion Stop Demodex brukes daglig til lesjoner i øyelokkene og ansiktet. Verktøyet anbefales å påføres hver gang etter vask. Påfør deretter en terapeutisk salve-balsam.
  • Stop Demodex øyelokkgel anbefales ved blefaritt. Daglig bruk av produktet fjerner feil i området for øyenvippeveksten og på huden rundt øynene.
  • Finish control gel brukes etter behandlingsforløpet. Produktets kraftige regenererende egenskaper lar deg fjerne arr, flekker, uregelmessigheter etter kviser, kviser, hudormer. Aktive ingredienser forhindrer infeksjon på nytt.
  • En spesiell sjampo produseres for behandling i hodebunnen. Bruken av midlet ødelegger flåtten og løser problemene forbundet med dets aktivering i kroppen.
  • For å styrke effekten av eksterne midler, er det en forberedelse for intern bruk. Drops Stop Demodex forbedrer funksjonen i fordøyelsessystemet, immunitet, normaliserer produksjonen av talg.

Administrasjonsmåte og dosering

Vurder algoritmen for å utføre prosedyrene:

  1. Rensing av huden med Stop Demodex såpe.
  2. Påfører krem ​​på øyelokkene og ansiktsområdet. Behandlingen gjentas to ganger. 15 minutter mellom prosedyrene.
  3. Etter en halv time påføres en øyelokkgel på grensen til øyenvippeveksten.
  4. En liten mengde balsam påføres ren, tørr hud.
  5. Dråper tas med måltider, fortynnes i et glass varmt vann (25 dråper). Medisinen drikkes 2 ganger om dagen i 1-1,5 måneder.
  6. Sjampo brukes 2 ganger i uken. Vask håret med en liten mengde. Vask av med rennende vann. Bruk sjampoen på nytt, og la den ligge på håret i noen minutter. Vasket deretter av igjen.

Behandlingsforløpet skal vare minst 1,5 måneder, ellers kan ikke flåtten ødelegges og sykdommen kommer tilbake igjen. Etter intensiv terapi i 2-3 måneder, anbefales det å bruke en sluttkontroll for å utjevne hudfeil og forhindre re-infeksjon.

Bivirkninger

Instruksjoner for Stop Demodex-produkter advarer om at bivirkninger bare kan oppstå hos personer med overfølsomhet. Negative effekter manifesteres i allergier.

Det kan være utslett, rødhet i huden, kløe, hevelse i noen områder. I alvorlige tilfeller manifesteres allergi ved ødem i slimhinnene, pustevansker.

Analoger og kostnader

Produksjonskostnadene er relativt lave. I Russland varierer prisen på en gel fra 200 rubler. Kostnaden for balsam er i gjennomsnitt 20-30 rubler høyere. Såpen kan kjøpes for 180 rubler. Kremen koster 100–120 rubler. Dråper og gelfinish koster rundt 250 rubler for hver pakke. Prisene gjelder for april 2018.

Er det analoger av Stop Demodex i Russland? Det er ingen komplekse serier som er identiske med Stop Demodex. Derfor prøver hudleger om nødvendig å erstatte produktene fra forskjellige selskaper, med fokus på menneskelige problemer. I følge anmeldelser er de mest populære analogene Curiosin, drueolje, Aknestop, Duak, Bezugrey, Effezel.

For å oppnå et effektivt resultat, må du oppsøke hudlege før du bruker noe produkt. Hans anbefalinger vil ta hensyn til individuelle egenskaper, hudtilstand og resultat av pasienttest.

Behandling av en øyenvippe midd: Stopp Demodex gel, dråper, salver, Benzylbenzoat, Uniderm, Emolium

Øyelokkdemodikose er en sykdom i huden på øyelokkene og øyenvippene som vises når den er smittet med en øyemitt. Det manifesteres ved kløe, svie, en allergisk reaksjon med utslett, i fravær av behandling øker risikoen for skade på øyets hornhinne med forringelse av synet, utvikling av oftalmiske patologier. Terapeutiske prosedyrer er foreskrevet av en hudlege eller øyelege. Effektiv bruk av forskjellige former for aktuelle medikamenter - øyelokkgel Stop Demodex, Emolium, Uniderma krem, Demalan, Tobradex dråper, Ofalmodek.

Årsaker til utseendet på øyelokkene

Den demodektiske midd kan overføres på flere måter. Blant smittemåtene er følgende:

  • kroppskontakt med en syk person eller en bærer av en øyenvippe midd, berøring med skitne hender (gni, klø i øynene);
  • dele sengetøy, undertøy (hjemme, på et tog, på et hotell), spesielt laget av fjær, nede, der flåtten kan holde seg lenge før kontakt med en potensiell transportør;
  • generell kosmetikk for personlig hygiene (ansiktskrem, vaskeklut), kan manifestere seg i form av elveblest eller en enkelt kvise på øyelokket, som til å begynne med ikke skaper bekymring;
  • infeksjon når du besøker skjønnhetssalonger, private kosmetologer, med utilstrekkelig behandling av instrumenter eller brudd på steriliseringsmetoder, mangel på sikkerhetstiltak (håndtering, bruk av hansker, gjenbrukbare forbruksvarer), flåttbåren infeksjon fra en tidligere besøkende;
  • fra kjæledyr, spesielt hunder, som når de går utenfor, kan ha kontakt med patogenflåtten, er bærere av sykdommen.

Ofte er flåtten opportunistisk, forårsaker ikke kliniske symptomer, en person vet kanskje ikke hva som er bæreren.

Former for preparater for hudmidd på øyelokkene

Etter påvisning av en patologi som en øyenvippe midd, begynner behandlingen.

Dråper og salver, geler, ikke-fete kremer brukes.

Terapien kombineres med samtidig inntak av vitamin- og mineralkomplekser for å forbedre immunforsvarets funksjon, gjenopprette surhet og lokal immunitet i øyeområdet..

For effektiv eliminering av demodikose anbefales en kompleks effekt av medikamenter og massasje av ytre øyelokk..

Dråper

Øyedråper fra demodex-flåtten brukes til å eliminere allergiske reaksjoner, forhindre, eliminere den sekundære stratifisering av patogen mikroflora, redusere symptomene på sårhet, tørrhet og svie i øynene..

Det er viktig å følge reglene for bruk av dråper for å unngå komplikasjoner og oppnå et positivt resultat fra bruk av denne formen for medisiner:

  1. Siden lokaliseringen av den pukklagte midd er kanten av øyelokket, skjer behandlingen med dråper bare på dette stedet. Hvis betennelsesprosessen sprer seg til hornhinnen, blir dråpene innpodet i henhold til standardskjemaet - i konjunktivalsekken.
  2. Før bruk må du studere instruksjonene, sammensetningen nøye for å unngå utvikling av uønskede allergiske reaksjoner på medisineringens komponenter og negative konsekvenser.
  3. Du bør ikke bruke folkeoppskrifter, selvforberedte midler mot demodikose. Faren for skade på øyeapparatet med forverring og synstap er høy, det er verdt å bruke medisiner som er anbefalt av den behandlende legen.
  4. Før bruk bør du vaske hendene grundig, behandle den berørte overflaten med antiseptiske løsninger (Miramistin, Chlorhexidine).
  5. Påfør noen dråper på rene fingertuppene, masser inn øyelokket.

Medisiner i flytende form for ciliære midd kan deles i henhold til virkningsprinsippet og farmakologisk gruppe:

  • antihistaminer (Diazolin, Akular, Okumetil, Dexamethason);
  • antibakteriell (Tobradex, Tobrex, Levofloxacin, Ciprofloxacin, Albucid, Torbamycin);
  • acaricidal (Carbokhol, Physostegmin, Fosfacol).

Salver, kremer, geler

De mest effektive medisinene med lokal handling er gel, krem ​​og salve for en øyemyte. Parasitten har en tendens til å vandre gjennom folliklene i huden om natten; når du smører salver om natten, er den svært effektiv for å eliminere demodikose.

LegemiddelnavnVirkningsmekanismen
SinksalveDesinfiserer, tørker, hjelper til med å stoppe spredningen av sykdommen. Bruk sinkbasert såpe for å rense og gjenopprette syre-base-balansen.
IvermectinAnti-kviser gel, eliminerer betennelse, har en antiseptisk og antiprotozoal effekt.
BlepharogelHovedkomponenten er svovel, som har en skadelig effekt på flåtten, og renser talgkanalene fra avfallsproduktene fra parasitter. Den positive kvaliteten til den andre komponenten - hyaluronsyre - hjelper til med å stimulere helbredelse av vev skadet av demodikose, forbedrer lokalt immunforsvar.
SvovelsalveDesinfiserer, kontrollerer talgproduksjon.
Salve med benzylbenzoatkomponent (Permetrin salve, Demazol krem)Det har en antiparasittisk effekt med en målrettet effekt på demodex, stoffet tilhører gruppen av acaricidale midler.
Salve YamDesinfiserer, eliminerer sekundære sopplesjoner på pasientens hud.
Ithyol og Erythromycin salver (valgfritt)De har antibakterielle, antiseptiske, smertestillende og betennelsesdempende effekter.
TrichopolMetronidazol tabletter. For å lage salven males 2–4 tabletter til pulver, blandet med hypoallergenisk krem.

Vitaminer

Vitaminer for demodikose av øyelokkene brukes til å gjenopprette immunforsvaret, korrigere vitaminmangel og stimulere metabolske prosesser. Foreskrive komplekse medikamenter, mono-medikamenter, diettkorreksjon - matvarer med høyt innhold av fettløselige vitaminer (A, D, E, C) og B-vitaminer.

Hypervitaminose er farlig for kroppen, kan påvirke en reduksjon i immunitet.

Oversikt over effektive virkemidler

Behandling av demodikose er en lang, kompleks prosess, den krever nøyaktig oppfyllelse av alle legens resepter, regelmessig bruk av medisiner under kontroll av laboratorieundersøkelser og konstant undersøkelse av en spesialist. For å effektivt påvirke årsaken til sykdommen, er det viktig å velge et effektivt medikament med minimal risiko for bivirkninger.

Stopp Demodex

Means of Stop Demodex-serien er utviklet for å bekjempe sladdet midd av forskjellige lokaliseringer, alvorlighetsgraden av lesjonen. De har en sterk betennelsesdempende, sårhelende effekt, plantekomponenter stopper prosessen med middets reproduksjon. Kan kjøpes over disk uten resept fra lege.

Metoden for å bruke Stop Demodex-kurset inkluderer syv trinn og forberedelser:

  1. Rengjøringssåpe - fjerner betennelse, normaliserer talgkjertlene, smalner porene i ansiktet. Påfør 2-5 ganger i uken.
  2. Lotion for daglig vask og desinfisering av huden.
  3. Balsamen stopper reproduksjonen av flåtten, den påføres to ganger om dagen.
  4. Gelen eliminerer erosjon, den må påføres øyelokkene to ganger om dagen i 45 dager.
  5. Sjampo myker huden, forhindrer oppbygging av soppforurensning.
  6. Dråpene gjenoppretter pH-balansen og stimulerer lokal immunitet. Du må ta 20-30 dråper per 200 ml vann med måltider to ganger om dagen i 1 måned.
  7. Finish control gel hjelper til med å kvitte seg med konsekvensene av sykdomsutviklingen - arr, hyperpigmentering, gjenopprette vekst av øyevipper.

Akaricidpreparater

Antiprotozoale medisiner mot demodikose brukes i form av lokale former (stikkpiller, salver) og tabletter:

  • Rosamet - hemmer DNA fra patogener. Laget på basis av virkestoffet metronidazol, og har soppdrepende, antiparasittiske egenskaper. Administreres internt og som intravaginale stikkpiller;
  • Trichopolum - eliminerer effektivt demodicosis, det er tilfeller av medikamentresistens, brukes i kombinasjon med andre medisiner;
  • Anabasis er en gel basert på alkaloider som hjelper stoffet til å trenge dypt inn i lagene i overhuden, og eliminere flåttbårne lesjoner.

andre

Det er et stort antall medisiner som effektivt takler øyelokkdemodikose, avhengig av utviklingsstadiet, basert på hormonelle komponenter av planteopprinnelse, kjemisk sammensetning:

  1. Benzylbenzoat - et middel mot hodelus, berøvelse og demodikose brukes i form av salver. Handlingsmekanismen er basert på nerveskader på patogener.
  2. Uniderm - gjenoppretter huden, har en anti-allergisk effekt, aktivt hemmer flåttens vitale aktivitet på grunn av virkningen av mometason og benzylbenzoat.
  3. Emolium - har en betennelsesdempende, gjenopprettende effekt for helbredelse etter fjerning av parasitten.
  4. Apit - gel har akarisidale egenskaper, stimulerer hårsekkene til å regenerere seg.
  5. Advantan - har en antihistamineffekt.
  6. Dimexid - i kompleks terapi har en skadelig effekt på patogenet, og sikrer aktiv penetrering av medikamenter i huden og en sterkere effekt.
  7. Spregal spray for irrigasjon av ansiktshud, desinfisering i kampen mot flåttbårne lesjoner.

Regler for behandling av demodikose

For å effektivt bekjempe sykdommen er det verdt å overholde reglene for terapi:

  • ikke bruk dekorative kosmetikk for ansiktet, spesielt tonale produkter, mascara for øynene;
  • normalisere hormonelle nivåer med behandling av endokrin, gynekologisk patologi;
  • bruk geler, dråper, salver og andre medisiner foreskrevet av lege;
  • avstå fra soling, å besøke et solarium eller badstue.

Ved å ta medisiner, følge anbefalingene fra den behandlende legen, kan du bli kvitt øyelokkdemodikose på kort tid uten negative helsemessige konsekvenser.

Pure Derm Cream 9 in 1 Stop Demodex / Stop Demodex® 50 ml

Gratis for bestillinger over 1000 UAH

Budtjeneste - kostnaden er 50 UAH, hvis bestillingsbeløpet er mindre enn 1000 UAH.

Vi vil levere:

Med kurer fra 12.00 til 19.00

Henting fra butikken vår fra 9:00 til 22:00

Prisene på nettbutikker og detaljister kan variere

Gratis for bestillinger over 1000 UAH

Courier service rate

Vi vil levere:

"Nova Poshta" 1-3 dager

Ukrposhta 3-7 dager

  • Beskrivelse
  • sammensetning
  • video
  • Anmeldelser (2)
  • Kjøp sammen

Pure Derm 9 in 1 krem ​​fra Stop Demodex-serien er en nyhet fra Phytobiotechnology, et effektivt produkt for daglig pleie av kombinasjon, fet, problemfri hud med demodicosis og kviser, kan også brukes som en anti-tilbakefallskrem. Daglig bruk av stoffet normaliserer arbeidet med talgkjertlene, gjenoppretter hudens mikrobiom. Ren hudkrem fuktiger godt, øker hudens elastisitet og elastisitet, kan brukes som en daglig fuktighetskrem og som base for sminke, i en skjønnhetssalong hører den til det endelige stadiet av prosedyrer. Produktet er produsert i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder og GMP-normer (ISO 22716: 2007), inneholder ikke antibiotika, tørker ikke ut huden, har ikke en komedogen effekt, absorberes enkelt uten å etterlate en klebrig følelse. Kjøp Pure Derm Cream 9 in 1 Stop Demodex / Stop Demodex® 50 ml billig med levering over hele Ukraina og Kiev er tilgjengelig i nettbutikken Fitomarket.

Tiltak:

  • antipruritic
  • matter
  • porøs
  • sebum regulerende
  • antibakteriell
  • avgiftning
  • regenererende
  • keratolytiske
  • anti-inflammatorisk.

Egenskaper til aktive ingredienser:

  • Cutipure * - et stoff med en kraftig betennelsesdempende og antibakteriell effekt, bekjemper alle tegn på problemhud: reduserer betennelse ved å undertrykke TNFα, noe som reduserer risikoen for dannelse av mikrokomon; Påvirker effektivt restaurering av balansen i talgproduksjon; reduserer reproduksjon og kolonisering av P. acnes; reduserer antallet komedoner, kviser og abscesser betydelig, minimerer risikoen for ny betennelse.
  • E-vitamin er en kraftig antioksidant; beskytter celler mot oksidativt stress, stimulerer regenerering og utløser avgiftningsprosesser, noe som gir huden et sunnere utseende og reduserer rødhet.
  • Metisulfonylmetan (MSM, vannløselig svovel) - en naturlig organisk svovelforbindelse, har en betennelsesdempende effekt, akselererer sårheling, har en antioksidant effekt; forbedrer effekten av vitaminer og andre næringsstoffer; er et kraftig antiparasittisk medikament.
  • Et spesielt sakkarid - Trehalose - beskytter huden mot dehydrering i løpet av dagen; omslutter cellemembraner for å beskytte dem mot kulde og varmestress.

De aktive ingrediensene i formelen regulerer lipidmetabolismen når den brukes regelmessig, noe som gjør huden matt og renser porene med komedoner..

Applikasjon:

Påfør en liten mengde kremen på den tidligere rensede ansiktshuden, spred med milde massasjebevegelser til den er helt absorbert.

Kontra:

Personer med følsomhet for formuleringskomponenter.

Merk følgende!

Skyll kun med vann, hvis det kommer i kontakt med øynene.

Forhold og holdbarhet:

Oppbevares i 36 måneder fra produksjonsdatoen ved en temperatur fra 5 ° C til 25 ° C på et sted beskyttet mot direkte sollys.

Utløpsdato og batchnummer se på rørforseglingen.

Utgivelsesskjema:

Legemidlene fra Stop Demodex / Stop Demodex®-serien har bestått alle nødvendige laboratorietester, har positiv erfaring med bruk ved avdelinger for dermatologi ved en rekke medisinske institusjoner i Ukraina.

Effektiviteten av bruk av medisiner bekreftes av kliniske studier.

For å oppnå maksimal effekt, anbefales det å bruke Stop Demodex / Stop Demodex®-serien.

Stop Demodex / Stop Demodex®-serien er en unik kompleks serie medikamenter utviklet på grunnlag av den nyeste forskningen og testene fra NVP PhytoBioTechnology-selskapet / Ukraina /. Designet for å forhindre forekomst, manifestasjoner av aktivitet av subkutane parasittiske midd (Demodex Folliculorum, Demodex Bravis), slik som: demodikose, kviser, kviser, kviser, komedoner, blefaritt, blepharoconjunctivitis, ansikts arr, fet seborrhea, fortykkelse av huden, forverring av hudfarge, forstørrede porer, økt fet hud, endringer i sammensetningen av talg, flass. symptomer, så vel som årsaken til sykdommen - ukontrollert reproduksjon av den subkutane flåtten.Series Stop Demodex / Stop Demodex®, inkluderer 7 komplementære i virkningen av stoffet.

For ekstern bruk: bekjempe flåtten på steder der den er lokalisert (ansiktshud, øyelokk, ekstern lydkanal), bekjempe flåtten ved kilden (hårsekkene i hodebunnen), eliminere symptomer.

For intern bruk: hjelper til med å eliminere faktorer som provoserer dens forekomst, bidrar til effektiviteten av terapi for demodikose.

Stop Demodex® kompleks av preparater er en pålitelig måte å rengjøre og sunn hud.

Rydder opp i hodebunnen og ansiktet på to måneder.

Dette produktet er ikke et medisinsk produkt.

Når du bruker og trykker ut materialet igjen, kreves det en aktiv lenke til fitomarket.com.ua.

Dermatologer har konkludert med at 97% av mennesker lider av demodikose, en dermatologisk sykdom forårsaket av en mikroskopisk parasitt, den subkutane middemododen fra leddyrklassen. Demodectic mange kan begynne når som helst og i alle aldre, veldig ofte i ungdomsårene, så vel som etter følelsesmessig stress eller under graviditet. Stedet for parasitt av flåtten er talgkjertlene, derfor påvirker sykdommen oftest hudens ansikt (nasolabial trekant, øyelokk, panne), bryst og veldig sjelden - ryggen. Hvis du ikke blir kvitt problemet, får huden i ansiktet et usunt rødlig utseende, rhinophyma utvikler seg (nesen øker i størrelse og får på seg en rød hump). For å eliminere demodikose fullstendig, er et sett med tiltak nødvendig under tilsyn av en hudlege og gastroenterolog. Det er nødvendig å etablere riktig fordøyelse, siden gastrointestinale problemer kan være en vanlig årsak til flått. På tidspunktet for bruk av anti-demodicosis, er det tilrådelig å slutte å bruke dekorative kosmetikk, fordi selv høy kvalitet, pulver, rødme og foundation er ekstra mat for flåtten. Eksternt bruker de balsamer, salver, kvartsing og inne - medisiner som normaliserer tarmene og normaliserer syre-basebalansen i huden.

  • rødhet i huden kviser
  • utslett av rød eller kjøttfarget hud fet hud
  • peeling skin
  • utvidelse av blodkar i ansiktet
  • usunn grønngrå hud
  • kram ansiktshud
  • utvidelse av nesen
  • vanskeligheter i ansiktsbevegelser
  • kløende hud
  • kløende øyelokk, tap av øyevipper
  • kløende ører
  • en sunn livsstil (røyking og drikke alkohol bidrar til sykdomsutviklingen)
  • balansert kosthold (unngå søtt og velsmakende)
  • unngå stress
  • grundig hudpleie
  • unngå direkte sollys
  • overholdelse av regler for personlig hygiene (du kan ikke bruke andres pute, håndkle osv.).

Under normal funksjon av GLC er talg surt. Ved forstyrrelser i fordøyelsessystemets funksjon (i nærvær av pankreatitt, kolecystitt, dysbiose, gastritt, etc.) blir reaksjonen av talg alkalisk, og dette er ideelle forhold for utvikling av demodikose. Stress og et svakt immunforsvar er også gunstige faktorer for utviklingen av sykdommen. Sykdommen har muligheten til å gjenta seg etter en tid, så du må hele tiden overholde reglene for forebygging, besøk regelmessig en lege.

Kundevurderinger 2

Kremen klarer manifestasjonene av demodex og rosacea. Men lukten er dårlig. Det ser ut til å være normalt med en gang, men etter flere dager med bruk gjør det meg syk. Jeg søker om natten og prøver å sovne så fort som mulig! Produktet er veldig bra! Men det ville vært bedre hvis det var helt luktfritt! Fem for medisinske egenskaper.

Natalia

Stop Demodex Cream 9 in 1 Konsistensen er veldig kul, lett tekstur, rask opptak, egnet for sminke, ruller ikke av. Dette er fra proffene. Av minusene, et upraktisk rør med et enormt hull, selv med et lite trykk, strømmer det ut en enorm mengde krem, som deretter må skyves tilbake. Lukten "for en amatør", jeg likte den ikke, den minnet meg om husholdningskjemikalier. Dårlig fuktighet, huden strammes på 15 minutter, det er en svak brennende følelse. Jeg vil vaske ansiktet mitt ((jeg vet ikke, kanskje dette er den terapeutiske effekten hans, men i alle fall taklet han tydeligvis ikke alle 9 problemer).

Stop Demodex Pure Derm 9 i 1 ansiktskrem 50 ml (4820183470676)

Kunder som har sett denne varen, er også interessert i

Beskrivelse Stopp Demodex Pure Derm Face Cream 9 i 1 50 ml (4820183470676)

Pure Derm 9 in 1 krem ​​fra Stop Demodex-serien er en nyhet fra Phytobiotechnology, et effektivt produkt for daglig pleie av kombinasjon, fet, problemfri hud med demodicosis og kviser, kan også brukes som en anti-relapse krem. Daglig bruk av stoffet normaliserer arbeidet med talgkjertlene, gjenoppretter hudens mikrobiome.

Pure Derm-krem fukter godt, øker fastheten og elastisiteten i huden, kan brukes som en daglig fuktighetskrem og som base for sminke, i en skjønnhetssalong refererer det til det endelige stadiet av prosedyrer.

Produktet er produsert i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder og GMP-normer (ISO 22716: 2007), inneholder ikke antibiotika, tørker ikke ut huden, har ikke en komedogen effekt, absorberes lett uten å etterlate en klebrig følelse.
Tiltak:

  • kløe
  • matter
  • Sebum regulerende
  • antibakteriell
  • avgift
  • regenererende
  • keratolytiske
  • Anti-inflammatorisk

Egenskaper til aktive ingredienser:

  • Cutipure * - et stoff med en kraftig betennelsesdempende og antibakteriell effekt, bekjemper alle tegn på problemhud: reduserer betennelse ved å undertrykke TNFα, noe som reduserer risikoen for dannelse av mikrokomon; Påvirker effektivt restaurering av balansen i talgproduksjon; reduserer reproduksjon og kolonisering av P. acnes; reduserer antallet komedoner, kviser og abscesser betydelig, minimerer risikoen for ny betennelse
  • E-vitamin er en kraftig antioksidant som beskytter celler mot oksidativt stress, stimulerer regenerering og utløser avgiftningsprosesser, noe som gir huden et sunnere utseende og reduserer rødhet
  • Metisulfonylmetan (MSM, vannløselig svovel) - en naturlig organisk svovelforbindelse, har en betennelsesdempende effekt, akselererer sårheling, har en antioksidant effekt; forbedrer effekten av vitaminer og andre næringsstoffer; er et kraftig antiparasittisk medikament
  • Et spesielt sakkarid - Trehalose - beskytter huden mot dehydrering i løpet av dagen; omslutter cellemembraner for å beskytte dem mot kulde og varmestress

De aktive ingrediensene i formelen regulerer lipidmetabolismen når den brukes regelmessig, noe som gjør huden matt og renser porene med komedoner..

Stopp Demodex gel

Produsent: PhytoBioTechnology Prisklasse: Økonomi

Bruksanvisning

generell informasjon

Stop demodex gel er et medikament, hvis formål er å bekjempe manifestasjonene av demodikose (vekter, tap av øyevipper, overdreven øyetretthet, bygg) i øyelokkene. Bruken av den vil bidra til å bli kvitt bygg, forbedre hudens tilstand, lindre kløe, flassing og andre tegn beskrevet ovenfor..

farmakologisk effekt

Legemidlet er i stand til å eliminere erosjon av kantene på øyelokkene, som er karakteristiske for demodektisk blefaritt, samt demodektiske hudutslett i ansiktet, og forhindrer utseendet til nye manifestasjoner. Det har en mild bakteriostatisk, tonisk og regenererende effekt, eliminerer ødem og kløe, lindrer tretthet og ubehag.

Stop demodex absorberes godt, uten å tette hudens porer og uten å forstyrre de vitale prosessene i celler. Metronidazol i sammensetningen av stoffet har en antiprotozoal og antibakteriell effekt. Peppermynteekstrakt frisker opp huden og lindrer smerter, har en beroligende effekt på neuroreceptorene i dermis og slimhinner, noe som øker kapillær blodsirkulasjonen. Glyserin, absorberer fuktighet fra luften, holder den på huden, beskytter den mot å tørke ut og gjør den myk og elastisk. Retinylpalmitat reduserer oljeaktigheten i huden og stimulerer syntesen av kollagenet, regulerer prosessene for celledeling i overhuden. Superkritisk CO2-kamilleekstrakt er utstyrt med betennelsesdempende, antiseptisk, mykgjørende og beroligende antihistamineffekt. Hyaluronsyre er en elastisk biopolymer som kan holde på vann. Diazolidinylurea er et konserveringsmiddel og har antimikrobiell aktivitet.

Legemidlet har en regenererende, sårhelende, antiviral og bakteriedrepende effekt. Omsorg for øyelokkene.

Kontra

Overfølsomhet for gelenes bestanddeler.

Bivirkninger

Utvikling av allergiske manifestasjoner.

Interaksjon med andre legemidler

Overdose

Ingen tilfeller identifisert.

Narkotikahandel

Spesielle instruksjoner og forholdsregler

Med manifestasjoner av demodektisk blefaritt, bør spesielle medisinske kosmetikk brukes. Stop demodex er spesialdesignet for å bekjempe demodikose i øyelokkområdet.

Demodektisk blefaritt manifesteres av overdreven øyetretthet, tap av øyevipper og bygg på øyelokkene. Tilstedeværelsen av en flått kan også indikeres av fastlåst cilia, skjellende øyelokk, rødhet i slimhinnen, svie og kløe i øyeområdet. Bruke Stop demodex hjelper deg med å bli kvitt alle manifestasjoner av demodektisk blefaritt og forbedrer hudtilstanden.

Gelen må brukes regelmessig, etter forbehandling av øyelokkene med alkoholtinktur av calendula, som desinfiserer huden og fjerner overflødig talg. Gelen brukes i halvannen måned, ideelt hvis hele linjen med medisinsk kosmetikk fra Stop demodex brukes sammen med gelen. Det er verdt å huske at gelen også må behandles med øregangen for å forhindre videre spredning av infeksjonen..

Lagringsforhold

Oppbevar stoffet på et mørkt sted ved romtemperatur (opp til 22 ° C). Kasseres etter utløpsdatoen som er angitt på emballasjen.

Stopp Demodex-gelpris i russiske apotek (gjennomsnitt): 200 rubler.

Sammensetning og form for utgivelse

Gel for påføring på øyelokkene - steril gjennomsiktig, inneholder: De viktigste aktive ingrediensene: metronidazol, superkritisk CO2-ekstrakt av kamille, hyaluronsyre. Emballasje. Plastflaske med et 30 ml dispenseringssystem. Pakke papp, instruksjoner.

Cream "Pure Derm 9in1 Stop Demodex" - PhytoBioTechnology Stop Demodex anmeldelser

Cream "Pure Derm 9in1 Stop Demodex" - PhytoBioTechnology Stop Demodex

  • Alder: 18+
  • Hensikt: antibakteriell, utvinning, detox, behandling, mot kviser, mot betennelse, porestramming
  • Brukstid: universell
  • Kjønn: unisex
  • Klassifisering: Apotek
  • Hudtype: fet, kombinasjon, problem
  • Land TM: Ukraina
  • Laget i: Ukraina
  • Volum: 50 ml

Cream "Pure Derm 9in1 Stop Demodex" - PhytoBioTechnology Stop Demodex anmeldelser

Krem "Pure Derm 9in1 Stop Demodex" - PhytoBioTechnology Stop Demodex egenskaper

Før du kjøper Cream "Pure Derm 9in1 Stop Demodex" - PhytoBioTechnology Stop Demodex, må du ta kontakt med selgeren for tekniske spesifikasjoner og konfigurasjon

Legg inn anmeldelsen din på Cream "Pure Derm 9in1 Stop Demodex" - PhytoBioTechnology Stop Demodex

Pure Derm Cream 9 in 1 Stop Demodex / Stop Demodex® 50 ml

Gratis for bestillinger over 1000 UAH

Budtjeneste - kostnaden er 50 UAH, hvis bestillingsbeløpet er mindre enn 1000 UAH.

Vi vil levere:

Med kurer fra 12.00 til 19.00

Henting fra butikken vår fra 9:00 til 22:00

Prisene på nettbutikker og detaljister kan variere

Gratis for bestillinger over 1000 UAH

Courier service rate

Vi vil levere:

"Nova Poshta" 1-3 dager

Ukrposhta 3-7 dager

  • Beskrivelse
  • sammensetning
  • video
  • Anmeldelser (2)
  • Kjøp sammen

Pure Derm 9 in 1 krem ​​fra Stop Demodex-serien er en nyhet fra Phytobiotechnology, et effektivt produkt for daglig pleie av kombinasjon, fet, problemfri hud med demodicosis og kviser, kan også brukes som en anti-tilbakefallskrem. Daglig bruk av stoffet normaliserer arbeidet med talgkjertlene, gjenoppretter hudens mikrobiom. Ren hudkrem fuktiger godt, øker hudens elastisitet og elastisitet, kan brukes som en daglig fuktighetskrem og som base for sminke, i en skjønnhetssalong hører den til det endelige stadiet av prosedyrer. Produktet er produsert i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder og GMP-normer (ISO 22716: 2007), inneholder ikke antibiotika, tørker ikke ut huden, har ikke en komedogen effekt, absorberes enkelt uten å etterlate en klebrig følelse. Kjøp Pure Derm Cream 9 in 1 Stop Demodex / Stop Demodex® 50 ml billig med levering over hele Ukraina og Kiev er tilgjengelig i nettbutikken Fitomarket.

Tiltak:

  • antipruritic
  • matter
  • porøs
  • sebum regulerende
  • antibakteriell
  • avgiftning
  • regenererende
  • keratolytiske
  • anti-inflammatorisk.

Egenskaper til aktive ingredienser:

  • Cutipure * - et stoff med en kraftig betennelsesdempende og antibakteriell effekt, bekjemper alle tegn på problemhud: reduserer betennelse ved å undertrykke TNFα, noe som reduserer risikoen for dannelse av mikrokomon; Påvirker effektivt restaurering av balansen i talgproduksjon; reduserer reproduksjon og kolonisering av P. acnes; reduserer antallet komedoner, kviser og abscesser betydelig, minimerer risikoen for ny betennelse.
  • E-vitamin er en kraftig antioksidant; beskytter celler mot oksidativt stress, stimulerer regenerering og utløser avgiftningsprosesser, noe som gir huden et sunnere utseende og reduserer rødhet.
  • Metisulfonylmetan (MSM, vannløselig svovel) - en naturlig organisk svovelforbindelse, har en betennelsesdempende effekt, akselererer sårheling, har en antioksidant effekt; forbedrer effekten av vitaminer og andre næringsstoffer; er et kraftig antiparasittisk medikament.
  • Et spesielt sakkarid - Trehalose - beskytter huden mot dehydrering i løpet av dagen; omslutter cellemembraner for å beskytte dem mot kulde og varmestress.

De aktive ingrediensene i formelen regulerer lipidmetabolismen når den brukes regelmessig, noe som gjør huden matt og renser porene med komedoner..

Applikasjon:

Påfør en liten mengde kremen på den tidligere rensede ansiktshuden, spred med milde massasjebevegelser til den er helt absorbert.

Kontra:

Personer med følsomhet for formuleringskomponenter.

Merk følgende!

Skyll kun med vann, hvis det kommer i kontakt med øynene.

Forhold og holdbarhet:

Oppbevares i 36 måneder fra produksjonsdatoen ved en temperatur fra 5 ° C til 25 ° C på et sted beskyttet mot direkte sollys.

Utløpsdato og batchnummer se på rørforseglingen.

Utgivelsesskjema:

Legemidlene fra Stop Demodex / Stop Demodex®-serien har bestått alle nødvendige laboratorietester, har positiv erfaring med bruk ved avdelinger for dermatologi ved en rekke medisinske institusjoner i Ukraina.

Effektiviteten av bruk av medisiner bekreftes av kliniske studier.

For å oppnå maksimal effekt, anbefales det å bruke Stop Demodex / Stop Demodex®-serien.

Stop Demodex / Stop Demodex®-serien er en unik kompleks serie medikamenter utviklet på grunnlag av den nyeste forskningen og testene fra NVP PhytoBioTechnology-selskapet / Ukraina /. Designet for å forhindre forekomst, manifestasjoner av aktivitet av subkutane parasittiske midd (Demodex Folliculorum, Demodex Bravis), slik som: demodikose, kviser, kviser, kviser, komedoner, blefaritt, blepharoconjunctivitis, ansikts arr, fet seborrhea, fortykkelse av huden, forverring av hudfarge, forstørrede porer, økt fet hud, endringer i sammensetningen av talg, flass. symptomer, så vel som årsaken til sykdommen - ukontrollert reproduksjon av den subkutane flåtten.Series Stop Demodex / Stop Demodex®, inkluderer 7 komplementære i virkningen av stoffet.

For ekstern bruk: bekjempe flåtten på steder der den er lokalisert (ansiktshud, øyelokk, ekstern lydkanal), bekjempe flåtten ved kilden (hårsekkene i hodebunnen), eliminere symptomer.

For intern bruk: hjelper til med å eliminere faktorer som provoserer dens forekomst, bidrar til effektiviteten av terapi for demodikose.

Stop Demodex® kompleks av preparater er en pålitelig måte å rengjøre og sunn hud.

Rydder opp i hodebunnen og ansiktet på to måneder.

Dette produktet er ikke et medisinsk produkt.

Når du bruker og trykker ut materialet igjen, kreves det en aktiv lenke til fitomarket.com.ua.

Dermatologer har konkludert med at 97% av mennesker lider av demodikose, en dermatologisk sykdom forårsaket av en mikroskopisk parasitt, den subkutane middemododen fra leddyrklassen. Demodectic mange kan begynne når som helst og i alle aldre, veldig ofte i ungdomsårene, så vel som etter følelsesmessig stress eller under graviditet. Stedet for parasitt av flåtten er talgkjertlene, derfor påvirker sykdommen oftest hudens ansikt (nasolabial trekant, øyelokk, panne), bryst og veldig sjelden - ryggen. Hvis du ikke blir kvitt problemet, får huden i ansiktet et usunt rødlig utseende, rhinophyma utvikler seg (nesen øker i størrelse og får på seg en rød hump). For å eliminere demodikose fullstendig, er et sett med tiltak nødvendig under tilsyn av en hudlege og gastroenterolog. Det er nødvendig å etablere riktig fordøyelse, siden gastrointestinale problemer kan være en vanlig årsak til flått. På tidspunktet for bruk av anti-demodicosis, er det tilrådelig å slutte å bruke dekorative kosmetikk, fordi selv høy kvalitet, pulver, rødme og foundation er ekstra mat for flåtten. Eksternt bruker de balsamer, salver, kvartsing og inne - medisiner som normaliserer tarmene og normaliserer syre-basebalansen i huden.

  • rødhet i huden kviser
  • utslett av rød eller kjøttfarget hud fet hud
  • peeling skin
  • utvidelse av blodkar i ansiktet
  • usunn grønngrå hud
  • kram ansiktshud
  • utvidelse av nesen
  • vanskeligheter i ansiktsbevegelser
  • kløende hud
  • kløende øyelokk, tap av øyevipper
  • kløende ører
  • en sunn livsstil (røyking og drikke alkohol bidrar til sykdomsutviklingen)
  • balansert kosthold (unngå søtt og velsmakende)
  • unngå stress
  • grundig hudpleie
  • unngå direkte sollys
  • overholdelse av regler for personlig hygiene (du kan ikke bruke andres pute, håndkle osv.).

Under normal funksjon av GLC er talg surt. Ved forstyrrelser i fordøyelsessystemets funksjon (i nærvær av pankreatitt, kolecystitt, dysbiose, gastritt, etc.) blir reaksjonen av talg alkalisk, og dette er ideelle forhold for utvikling av demodikose. Stress og et svakt immunforsvar er også gunstige faktorer for utviklingen av sykdommen. Sykdommen har muligheten til å gjenta seg etter en tid, så du må hele tiden overholde reglene for forebygging, besøk regelmessig en lege.

Kundevurderinger 2

Elena

Kremen klarer manifestasjonene av demodex og rosacea. Men lukten er dårlig. Det ser ut til å være normalt med en gang, men etter flere dager med bruk gjør det meg syk. Jeg søker om natten og prøver å sovne så fort som mulig! Produktet er veldig bra! Men det ville vært bedre hvis det var helt luktfritt! Fem for medisinske egenskaper.

Natalia

Stop Demodex Cream 9 in 1 Konsistensen er veldig kul, lett tekstur, rask opptak, egnet for sminke, ruller ikke av. Dette er fra proffene. Av minusene, et upraktisk rør med et enormt hull, selv med et lite trykk, strømmer det ut en enorm mengde krem, som deretter må skyves tilbake. Lukten "for en amatør", jeg likte den ikke, den minnet meg om husholdningskjemikalier. Dårlig fuktighet, huden strammes på 15 minutter, det er en svak brennende følelse. Jeg vil vaske ansiktet mitt ((jeg vet ikke, kanskje dette er den terapeutiske effekten hans, men i alle fall taklet han tydeligvis ikke alle 9 problemer).

Det Er Viktig Å Vite Om Glaukom

Elena