Ivanovo klinikk for øyekirurgi "Svetodar"

Ivanovo klinikk for oftalmuskirurgi "Svetodar" i Ivanovo: offisiell hjemmeside, 13 leger, 8 pasientanmeldelser om klinikken og legene, priser, avtale på telefon +7 (493) 248-24-24.

Man-fre08: 30-18: 00
lør08: 30-15: 00
solProduksjon

Leger av Ivanovo-klinikken for øyekirurgi "Svetodar"

”Plutselig var det et skudd i øret. Jeg henvendte meg til klinikken for å få hjelp og kom til den fantastiske legen Shirokova. Hun forklarte meg alt, fortalte meg behandlingsplanen og foreskrev nødvendige medisiner. Hun ga meg en informativ konsultasjon om forebygging av problemet mitt og. "

“Jeg har observert M. A. Stepalina siden 2006, profesjonaliteten og erfaringen hennes, kombinert med fantastiske personlige egenskaper, kan ikke forlate noen likegyldige. Mange takk!"

Anmeldelser om Ivanovo-klinikken for øyekirurgi "Svetodar"

Prisene på Ivanovo klinikk for øyekirurgi "Svetodar"

© 2020 LLC "InfoService Group" OGRN 1127847488944

Registrert av den føderale tjenesten for tilsyn med kommunikasjon, informasjonsteknologi og massemedier (Roskomnadzor). Certificate El No. FS77-76713 datert 02.09.2019. Grunnlegger - InfoService Group LLC. Sjefredaktør - A. J. Jeknich. Redaksjonskontor adresse: 197198, St. Petersburg, st. Monchegorskaya, 7, lit. A, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informasjonen gitt på nettstedet kan ikke brukes til å stille en diagnose, foreskrive behandling og erstatter ikke en legetime.

Oftalmologisk klinikk i Ivanovo Svetodar

Klinikken for øyekirurgi i Ivanovo Svetodar er en moderne medisinsk institusjon som tar sikte på å løse behovene til kundene. De prøver å ta hensyn til ønsker og krav for at behandlingen skal gi størst effekt og være komfortabel..

Klinikken tilbyr et bredt spekter av tjenester innen oftalmologi, problemer med synets organer løses omfattende.

Bare høyt kvalifiserte spesialister jobber i Ivanovo for Smirnov, og bekrefter og forbedrer deres kvalifikasjoner. Praktikanter foregår ikke bare i de mest berømte klinikkene i Den russiske føderasjonen, men også i hele fremmede land.

Tjenester Svetodar

Alle handlinger fra spesialister er rettet mot å gi en reell visjon for øynene, siden dette er en av de viktigste verdiene.

Den oftalmologiske klinikken behandler:

  • glaukom;
  • katarakt,
  • netthinnesykdommer;
  • barns oftalmiske sykdommer.

Også laser-korreksjon blir utført her ved bruk av slike systemer som klassisk, vevsbevart, asfærisk PRK. Det utføres omfattende diagnostikk. For første gang i Ivanovo begynte de å bruke Super Lasik-metoden. Også brukt er den klassiske, vevsbevarte, asfæriske LASIK.

Synskorreksjon utføres også uten kirurgi ved bruk av ortokeratologi eller stive gasstette linser som blir satt på om natten og fjernet om morgenen. Takket være denne metoden kan en person lett klare seg uten briller og linser i løpet av dagen, og samtidig vil han ha utmerket syn. Hvis det er noen kontraindikasjoner, vil spesialisten definitivt informere deg om det og foreslå andre behandlingsalternativer.

Andre tjenester inkluderer fysioterapi, inkludert elektroforese, laserstimulering, magnetoforese og amblyopi-behandling. De utfører også øyelokkmassasje. Velg og selg myke kontaktlinser.

Blant operasjonene som utføres i Svetodar, er det følgende:

  • antiglaucomatous kirurgi;
  • endonasal rhinostomy;
  • fjerning av pterygium, chalazion, implantat fra bane, bløtvev og godartede formasjoner av øyelokkene.

På hjemmesiden til klinikken er det en mulighet til å stille ethvert spørsmål av interesse for spesialister. Svaret vil bli mottatt så snart som mulig. Du kan også sende spørsmålene dine til e-posten som er angitt på nettstedet.

Kliniske fordeler

Svetodar har flere fordeler:

  1. Her blir synsproblemer adressert på en omfattende måte..
  2. Spesialistene på klinikken utfører screeningdiagnostikk av det visuelle systemet. En komplett øyeundersøkelse blir utført i en spesialisert klinikk.
  3. Brilleglass og kontaktlinser, rammer er presentert i et stort utvalg.
  4. Antall navn på rammer og solbriller er mer enn 2000. Det finnes også et stort utvalg av myke kontaktlinser, alt fra daglige linser til langvarige linser. Brilleglas er både de enkleste og ultrasterke fotokromiske. En slik overflod gjør at de fleste bestillinger kan fullføres i løpet av 60 minutter. Erfarne salgskonsulenter vil hjelpe deg med å gjøre det nødvendige kjøpet.
  5. Klinikken har det mest moderne utstyret.
  6. Leger arbeider i Svetodar-optikk, takket være hvilken du nøyaktig og riktig kan velge briller med hvilken som helst kompleksitet, så vel som linser.
  7. Alle produktene er sertifisert.
  8. Produksjon og reparasjon av briller gjøres med høy kvalitet.

Tjenestepriser

Prislisten finner du på den offisielle hjemmesiden til Svetodar oftalmologisk klinikk i Ivanovo, som ligger på gaten. Smirnov. Prisene kan endres. Før du beregner budsjettet for en bestemt operasjon eller tjeneste, bør du derfor gjøre deg kjent med prislisten på forhånd, og hvis du har noen ytterligere spørsmål, kan du kontakte klinikken selv for å få en avklaring..

Betaling skjer på grunnlag av en signert kontrakt for levering av betalte tjenester i kontanter ved kassa på Svetodar.

Klinikkadresse

Svetodar ligger i Ivanovo ved st. Smirnova, 42/2.

Klinikken er åpen fra mandag til lørdag, søndag er en fridag.

  • Mandag - fredag ​​fra 8.30 til 18.00;
  • Lørdag kort dag frem til 15.00.

Hvordan få en avtale med en spesialist

Du må først registrere deg. Medisinske tjenester leveres etter avtale, samt i nærvær av en signert kontrakt for levering av tjenester på betalt basis. I tillegg må pasienten samtykke til tjenestene som tilbys ham..

anmeldelser

Meningene fra folk som allerede har søkt om tjenester på Svetodar, finner du på den offisielle hjemmesiden til klinikken i Ivanovo. Det er også mulig å legge igjen din egen anmeldelse..

Når det gjelder vurderingene som finnes på Internett, er de selvmotsigende. Det er også klager knyttet til kompetansen og personlige egenskapene til personalet på denne klinikken. Folk sier at i Svetodar elsker de å pålegge sin egen mening uten å lytte til pasienten. De snakker også om lange køer som er til stede selv under den innledende konsultasjonen.

Selv om det er positive anmeldelser, der pasienter berømmer personalet, snakker om profesjonaliteten til leger, er de fornøyd med resultatet.

Jeg vil takke spesialistene på Svetodar-klinikken for deres profesjonalitet, velvilje og medmenneskelighet. De vil virkelig hjelpe her. Jeg kontaktet klinikken personlig for resultatet. Nå råder jeg alle vennene.

Min venn søkte seg til denne medisinske institusjonen. Ga gode anmeldelser om ham. Nå vil jeg dra dit selv for å få hjelp..

Jeg var i denne Svetodar. Jeg likte det ikke. Det første negative inntrykket var ikke lenger i resepsjonen. Vi møtte frekke tanter. Legen jeg besøkte ga ingen spesifikk informasjon til spørsmålene mine. Det var en følelse av at de bare ønsket å ta betaling fra meg for ingenting. Kanskje han bare kom til feil spesialist.

SvetoDar

Informasjon

  • +7 (4932) 48‒24‒24 Vis flerkanals telefon
  • Betaling med kort
  • Penger

anmeldelser

Er dette ditt selskap? Registrer en gratis bedriftskonto og svar på anmeldelser på vegne av selskapet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • fem

Fin klinikk! Jeg likte holdningen til leger og medisinsk personell, som ikke er likegyldige. Jeg snudde hit først for diagnostikk (etter råd fra min mor). Vi undersøkte alt fra og til - på et stort utvalg av enheter (jeg har ikke sett så mange utstyr som her andre steder). Legen merket en tynning av netthinnen i det ene øyet. Hun forklarte at dette i fremtiden kan.

Fin klinikk! Jeg likte holdningen til leger og medisinsk personell, som ikke er likegyldige. Jeg snudde hit først for diagnostikk (etter råd fra min mor). Vi undersøkte alt fra og til - på et stort utvalg av enheter (jeg har ikke sett så mange utstyr som her andre steder). Legen merket en tynning av netthinnen i det ene øyet. Hun forklarte at dette i fremtiden kan føre til alvorlige konsekvenser - til netthinneavløsning, anbefalte hun å styrke med en laser. Prosedyren ble gjort akkurat der på klinikken. Ikke veldig hyggelig, men smertefri ting. Alt, nå er jeg rolig når det gjelder synet, jeg vil bli overvåket av fagfolk og jeg vil prøve å opprettholde utmerket visjon til alder)

Klinikk SvetoDar

Klinikk SvetoDar, Ivanovo: 1 pasientanmeldelse, 1 legevurdering, gjennomsnittlig brukervurdering: 0, priser for tjenester er ikke indikert. Det offisielle navnet på LLC Ivanovskaya klinikk for øyekirurgi SvetoDar, hodet er Andrey Vladimirovich Naumov, grunnlaget er ikke kjent, den offisielle nettsiden er tilgjengelig. Lisens LO-37-01-000940.

Man-fre: 09:00 - 18:00; Lør: 9.00 til 15.00; Sol: Fridag

Minst 20 ord, skriv 20 til

  • Chronicle
  • Anmeldelser 1

Ilya Alekseevich er en utmerket spesialist. Datteren min og jeg ble observert og behandlet med ham i flere år med utmerkede resultater. Nå blir vi dessverre fratatt denne muligheten, siden denne legen ikke lenger jobber på Svetodar-klinikken, og administrasjonen “vet ikke” hvor han nå behandler mennesker. Det er synd at den kommersielle komponenten er satt (vis i sin helhet. Leger!) Over medfølelse og bekymring for helsen til pasienter.

Anmeldt anonymt. Anonym vurdering kan ikke bekreftes, så troverdigheten til slike anmeldelser er lav og påvirker ikke legens vurdering. Ofte samsvarer ikke anonyme anmeldelser ikke med virkeligheten, og fakta som er oppgitt i anmeldelsen er fiktive av brukere.

Omtaler av leger og klinikker er verdiene av forfatterne deres, og er ikke relatert til nettstedets redaksjon. Forfatteren er ansvarlig for påliteligheten av anmeldelsen..

hjelp til å velge en klinikk i Ivanovo

Yandex-søk
Gå til side.
02/25/2011 kl 14:56#1
ElenaIv
Vis profil
Finn flere innlegg fra ЕленаИв
06.03.2011, 10:57Nr. 2
Takk skal du ha:
12.03.2011, 23:56# 3
Takk skal du ha:
notonlylens
Vis profil
Finn flere innlegg fra notonlylens
13.03.2011, 03:08# 4
Takk skal du ha:
25.03.2011, 02:57#fem

Det eneste apparatet som kan vurdere kvaliteten på operasjonen, er pasienten selv. Uten å se pasientens data, er det på en eller annen måte vanskelig å finne opp grunner til at det kan gjøres en konklusjon om synskvaliteten etter mikroscan og technolas. På en gang tilbrakte jeg litt tid i Moskva MNTK og var på operasjonsrommet da de mikroskanske operasjonene ble utført og så pasienter etter operasjonen. Dette er gode resultater. GuRu, notonlylens, Doc, har du erfaring med mikroscan og andre lasersystemer for å sammenligne dem? For referanse, åpne øyekirurgi og finn en artikkel som sammenligner resultatene av korreksjon på Microscan, Visx og MEL-80.

Melding lagt til 03/25/2011 klokka 18:03

ElenaIv, legg ut forskningsdata

03/25/2011 kl 19:02# 6
Takk skal du ha:

Technolas 217p-laseren kan utføre operasjoner uten bølgefront (dessuten blir rundt 60 prosent av slike operasjoner utført på SvetoDar). De viktigste fordelene med Technolas i sammenligning med mikroscan er sporingssystemet (på Technolas 217z-laser er det to kameraer, det ene sporer rotasjonen av det andre øyeforskyvningen langs x- og y-koordinatene med en frekvens på 240 Hz, og bruker også en raskere amerikansk galvanisk skanner og et sporingssystem ikke bare for eleven, men også for iris + til alt det ovennevnte, tar det hensyn til sykling av øyet), mens mikroskannet har et 1a 100Hz kamera, og bindingen går bare langs eleven, under hensyntagen til forskyvningen i x og y. Det skal også bemerkes at i Technolas, i tillegg til den Gaussiske bjelkeprofilen, kan du bruke den avkortede Gaussiske profilen.

Når det gjelder kvaliteten på synet, et spørsmål til en egen diskusjon, siden det er nødvendig å bestemme hvem og hva som forstår med ordet "kvalitet" av visjonen. For å sammenligne kvalitet brukes vanligvis et kvalitetskriterium (kvantitativt mål). RMS for øyebølgefronten brukes ofte som et kriterium for "kvaliteten på hele øyeoptikken". Selv om dette spørsmålet er ganske kontroversielt, kan du finne andre kriterier, og spørsmålet om nøyaktig å skyte øyets bølgefront. Hvis noen her kan kalle meg et bedre objektivt kriterium for å vurdere "kvaliteten på synet" for hele øyet og verktøyet for dette, vil jeg være takknemlig. Å kalle en person en enhet er på en eller annen måte upassende (selv om man også kan argumentere, men dette er allerede filosofi).

Og på slutten av alt skal jeg si, ja, jeg jobbet på mikroskann i cirka 3 år, laseren er bra for prisen, men etter å ha byttet til Technolas vil jeg nok ikke gå tilbake (Som en venn sa: “Få mennesker vil bytte BMW for en VAZ”)

Melding lagt til 03/26/2011 klokka 12:08

Det eneste apparatet som kan vurdere kvaliteten på operasjonen, er pasienten selv. Uten å se pasientens data, er det på en eller annen måte vanskelig å finne opp grunner til at det kan gjøres en konklusjon om synskvaliteten etter mikroscan og technolas. På en gang tilbrakte jeg litt tid i Moskva MNTK og var på operasjonsrommet da de mikroskanske operasjonene ble utført og så pasienter etter operasjonen. Dette er gode resultater. GuRu, notonlylens, Doc, har du erfaring med mikroscan og andre lasersystemer for å sammenligne dem? For referanse, åpne øyekirurgi og finn en artikkel som sammenligner resultatene av korreksjon på Microscan, Visx og MEL-80.

Melding lagt til 03/25/2011 klokka 18:03

ElenaIv, legg ut forskningsdata

Klinikk for oftalmoskirurgi "Svetodar" (Ivanovo): priser og anmeldelser

LLC klinikk for oftalmisk kirurgi "SvetoDar" i Ivanovo er en medisinsk institusjon hvis aktiviteter er rettet mot å gi høyteknologisk oftalmologisk omsorg til innbyggere i byen og Ivanovo-regionen. Tjenester leveres på betalt basis, slik at hvem som helst kan bruke dem.

Klinikken har valgt et team av likesinnede, bestående av høyt kvalifiserte spesialister som kontinuerlig forbedrer ferdighetene sine innen forskjellige områder av oftalmologi i de beste klinikkene i Russland, så vel som i utlandet..

Så, "Svetodar" samarbeider tett med de ledende oftalmologiske sentre i Moskva (MNTK "Eye Microsurgery" oppkalt etter Fedorov, klinikken for ledelse av Russlands president, etc.), etablerte forbindelser med de største oftalmologiske klinikkene i Tyskland og Canada.

For å gi en omfattende løsning på synsproblemer, tilbyr klinikkens spesialister et bredt spekter av oftalmologiske tjenester. De viktigste aktivitetsområdene er:

  • Kompleks syndiagnostikk.
  • Pediatrisk oftalmologi.
  • Laser visjonskorreksjon (klassisk PRK, asfærisk PRK, vevsbevarende PRK, klassisk LASIK, asfærisk LASIK, vevsbevarende LASIK, personlig LASIK).
  • Glaukombehandling (kirurgiske og terapeutiske metoder).
  • Retinal sykdommer behandling.
  • Kataraktkirurgi (ekstraksjon og fakoemulsifisering av grå stær med implantasjon av enhver type IOL).
  • Kirurgisk behandling av keratokonus, pterygium, chalazion.
  • Fjerning av øyelokk neoplasmer.
  • Montering av myke kontaktlinser.

Alt dette ble mulig etter introduksjonen av avanserte, effektive verdensteknologier i klinikkens arbeid og kjøp av det mest moderne utstyret. Så utføres nå en visjonsretting av excimer-laser på en tysk enhet med høy presisjon Technolas 217z100p, og grå stær er mulig med en minimal punktering (1,8 mm), takket være den eneste enheten i Stellaris.

Klinikken bruker mye spesialutviklede behandlings- og rehabiliteringsordninger for barns syn, som er rettet mot å forbedre trofismen, aktivere funksjonene i ciliarymuskel og reservene. Behandlingsregimer velges for hver liten pasient, under hensyntagen til øynens egenskaper - strengt individuelt.

Fysioterapi tilbys, som inkluderer prosedyrer for elektroforese, laserstimulering, magnetoforese, øyelokkmassasje, etc..

Kostnader for grå stær

Kostnaden for operasjonen bestemmes ut fra metoden for fjerning, kompleksiteten av manipulasjoner og modellen til den kunstige linsen som skal installeres:

  • Innledende konsultasjon med en øyelege (synsskarphet, datamaskinperimetri, kontaktløs tonometri, autorefraktometri, fundusundersøkelse) - 850 rubler.
  • Preoperativ undersøkelse for FEC (IOL-beregning, hornhinnen endotelcelletelling) - 300 rubler.
  • Fakoemulsifisering av grå stær med intraokulær objektivimplantasjon - fra 16 000 rubler.
  • Kirurgisk behandling av komplisert grå stær med IOL-implantasjon - 25 000 rubler.
  • Utvinning av grå stær uten å sette IOL - 5000 rubler.
  • IOL-reduksjon - 15 000 rubler.

SvetoDar, OOO

Om "SvetoDar, OOO"

Foreslå endringer

Rapporter nedleggelse

SvetoDar LLC er en oftalmologisk klinikk lokalisert i Ivanovo. Organisasjonen tilbyr et bredt spekter av tjenester for diagnostisering og behandling av øyepatologier.

Hovedaktiviteten til institusjonen er korreksjon av øyeforstyrrelser ved bruk av moderne utstyr, laserteknologier og metoder for optisk korreksjon. Senteret gir behandling for komplikasjoner av nærsynthet, astigmatisme, hyperopi. Terapi utføres for patologier som glaukom eller grå stær. Legene på institusjonen organiserer en fullstendig undersøkelse av pasienten med en diagnose og utarbeider en terapiordning på en dag.

SvetoDar har en spesialisert avdeling for behandling av strabismus, amblyopia, asthenopia og andre refraktive lidelser. Om nødvendig er spesialister fra andre klinikker involvert i konsultasjons- og diagnoseprosessen. Avtaler er planlagt når som helst som er praktisk for pasienten.

Listen over anvendte metoder inkluderer også konservativ (kirurgisk) og kompleks behandling, som kombinerer tradisjonelle kirurgiske operasjoner og maskinvareprosedyrer. Den fullstendige prislisten over tjenester finner du ved å besøke bedriftens nettsted. Kostnadene for senterets tjenester kan tilskrives gjennomsnittlig priskategori.

SvetoDar, LLC, Ivanovo klinikk for øyekirurgi - Ivanovo og Ivanovo-regionen

Legg igjen en ny anmeldelse

Katalog over selskaper GMstar.ru - SvetoDar, LLC, Ivanovskaya klinikk for øyekirurgi: anmeldelser, kontaktinformasjon (adresse, veibeskrivelse): Ivanovo-regionen og Ivanovskaya-regionen, aktivitetsområde: Synskorrigering

For perioden 01.06.2020 til 02.06.2020 ble siden av selskapet SvetoDar, OOO, Ivanovskaya klinikk for øyekirurgi sett på 1.

  • synskorreksjon
  • synskorreksjon / behandling av oftalmiske sykdommer

Dette nettstedet er et massemedie (media) med navnet "GMSTAR.RU (DZHIEMSTAR.RU)".

Registreringsbevis El nr. FS77-42631. Utstedt av den føderale tjenesten for tilsyn i området kommunikasjon, informasjonsteknologi og massemedier (Roskomnadzor)

International Academy of Sciences "Problemer med intellektuell utvikling"

Redaksjonskontor adresse: 127051, Moskva, pr. Bolshoi Karetny d. 20, bygning 3
Redaksjonelle kontortelefoner: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (avgiftsfritt i Russland)

Svetodar ivanovo anmeldelser

Jenter, ingen skal til Ophthalma for undersøkelse. Etterfulgt av kirurgi.

hvis du er i tvil, kan du kontakte mdsokol.ru her. Hvis du bare har vanlig dårlig syn, så lensesshop.ru

Jenter, jeg hadde operasjonen forrige uke, i Ophthalm !! Jeg ser alt, øynene mine har ikke strømmet ut ett spørsmål plager meg - hvorfor gjorde jeg det ikke tidligere. Dette er et eventyr-
"spesialutviklet" vil forstå meg. Men jeg har fremdeles en vane å lete etter briller om morgenen

Hvor mange fikk du? Hva var ditt minus? Skriv mer detaljert.

ja ja vennligst skriv minus og koster. Jeg modnes også moralsk og økonomisk.

Jeg gjorde det i Kaluga IRTC, for en måned siden. Operasjonen gikk bra, visjonen var -6,5, nå er den nesten 0,9, men de sa at den kan være satt til en. Kostnadene var 55 tusen for begge øyne. Jeg var veldig fornøyd med operasjonen, jeg hadde også tenkt å gjøre det lenge, jeg hadde linser i 8 år før, jeg er enig i at jeg burde ha gjort det tidligere

Winni, takk for tipset, men er det sant at de ikke føder seg selv? hvem var under -5 selv før operasjonen? Det bare Cæsarea?

Jeg har -4, jeg fødte tre selv, men det avhenger ikke bare av minus, men også av mange andre faktorer. På det andre fødesykehuset, i patologi, ser en veldig god onkel ut))).

Jeg hadde moderat nærsynthet - 6 hvert øye, operasjonen pluss alle testene kostet rundt tretti tusen. Operasjonen var ikke smertefull, 40 sekunder for hvert øye, vi satt lenger i det preoperative rommet. En halv time senere undersøkte de, slapp hjem, dagen etter måtte jeg komme for en undersøkelse, så en uke senere. Det eneste dårlige er å sove i mørke briller og alene (jeg flyttet alle bort fra meg selv, både sønnen min og mannen min til hallen for å sove, så Gud forby at øynene ikke ville skade meg) Neste natt kan du sove som en mann! Etter råd fra en venn dro jeg dit, men jeg var så redd. Og i et år nå, uten briller, uten linser, er alt i orden.

Jeg dro til Ophthalma for to måneder siden og fant en svekkelse av netthinnen (de styrket øyeblikkelig 5 000 for hvert øye) og en mistanke om keratokonus (dette er en tynning av hornhinnen) Men med denne keratokonus er ikke laser korreksjon gjort..
Undersøkelsen var 1350, 40 minutter. Operasjonen på minus 1,5 vil være (om noen) 12 000 for hvert øye.

Jeg dro til Ophthalma for to måneder siden og fant en svekkelse av netthinnen (de styrket øyeblikkelig 5 000 for hvert øye) og en mistanke om keratokonus (dette er en tynning av hornhinnen) Men med denne keratokonus er ikke laser korreksjon gjort..
Undersøkelsen var 1350, 40 minutter. Operasjonen med min minus 1,5 vil være (om noen) 12 000 for hvert øye. Venninnen min fikk også styrket netthinnen først, så en uke senere hadde hun en operasjon..

Winni, takk for tipset, men er det sant at de ikke føder seg selv? hvem var under -5 selv før operasjonen? Det bare Cæsarea?

I denne saken ble jeg også bekymret, og operasjonen ble utsatt delvis på grunn av dette, jeg ville føde først, og deretter gjøre operasjonen, men jeg konsulterte legene og de svarte at uavhengig fødsel er mulig, og det er ingen begrensninger.

Oftalma, det er ved siden av blodoverføringsstasjonen.

Tusen takk. Jeg meldte meg på en konsultasjon den 08.04. I ti år nå har jeg hatt linser, og jeg er veldig bekymret for at de vil nekte meg en operasjon (((

Ikke bekymre deg, jeg hadde selv på seg (hva et søtt ord "hadde på seg" i fortiden! :-)) siden 2000 var jeg også redd for at de ville nekte. Jeg sitter fornøyd, som en elefant. En ting er dårlig, du kan ikke ta på sminke - jeg kan ikke engang sette pris på meg selv i sminke

Du kan ikke male - det er en slik bagatell sammenlignet med det du kan se)))) Gratulerer

Takk skal du ha, lykke til og ikke være redd for noe!!

Takk skal du ha, lykke til og ikke være redd for noe!!

Jenter, kanskje noen vil fortelle deg hvorfor operasjonen på øynene "Lasik" i Oftalma er 2 ganger billigere enn i Kaluga eller Cheboksary.

Jeg kan ikke gå forbi Temko, tk. selv gjorde hun nylig Lysik. Jeg gjorde det i Ivanovo, på Svetodar-klinikken, jeg kan ikke engang si hvorfor jeg valgte det, jeg bestemte meg for å gjøre det i Ivanovo. Først ble undersøkelsen bestått, de ble sjekket på en haug med forskjellige enheter. Det var -1 på ett, og -1,5 på det andre pluss forferdelig astigmatisme. Generelt tilbød de 3 lisser: vanlig for 24, vevsbesparende for 30 og superlacy for 40. netthinnen viste seg å være tynn flere steder, vi nøyde oss med det andre alternativet, og det tredje passet ikke inn i noen parametere. Jeg var veldig redd og redd, spesielt når du ser hvordan du retter øynene dine så å si))))
MEN dagen etter innså jeg hva det vil si å se i farger og se langt borte, bare en ubeskrivelig følelse)) Jeg angrer ikke på en eneste bit av det jeg gjorde.

Girls. Gjorde operasjonen også! For første gang på 15 år tok jeg på meg solbriller og jeg ser alt! Bestem hvem som er i tvil!

Jeg skal til Ivanovo på Superleysik på torsdag, jeg er veldig redd ((((

Girls. Gjorde operasjonen også! For første gang på 15 år tok jeg på meg solbriller og jeg ser alt! Bestem hvem som er i tvil!

Jeg skal til Ivanovo på Superleysik på torsdag, jeg er veldig redd ((((

jenter er bedre gjort i Cheboksary, jeg kommer selv derfra, så jeg vet. broren min gjorde en operasjon for 10 år siden i Fedorov-klinikken og har fremdeles 1c-visjon, og jeg skal også, men først etter 2 fødsler har jeg -4-syn

Jeg gjorde det i oftalmen for et år siden, alle reglene

allerede skrevet på et av Vladimir-forumene om operasjonen i Ophthalm, vil jeg duplisere

I april foretok jeg en synskorreksjon i Ophthalm i Vladimir.
Det var minus 9, 9,5 og enorme netthinneproblemer.
Jeg er fornøyd med alt.
Det ene øyet er nesten 1. Det andre er 0,7-0,8 (du må trekke til det ene). (restaurert) Lasik-operasjon på det ene øyet, PRK på det andre.
Øyet som Lasik gjenoppretter om 2 uker. Du kan se godt allerede i 2-3 dager.
Og det andre øyet har lenger.
Innledende konsultasjon. Undersøkte. Hvis det ikke er problemer med netthinnen, kan du om en uke eller to (avhengig av de som ønsker det) utføre operasjonen. Du kommer til 9. Ved lunsjtid er jeg allerede fri. Selve operasjonen varer i cirka 5 minutter. Forberedelsestrinnet tar lang tid. Dråper, piller, venter. Det viktigste er å overvinne frykten. Selve operasjonen er ikke hyggelig. Jeg kan ikke si at det virkelig gjør vondt. Det er vondt å føde)) Hovedsaken er å lytte til legen.
Etter operasjonen ser legen igjen og drar hjem. Ligg der. Sov en dag iført solbriller. Dagen etter igjen for en avtale. Så en uke senere. Om en måned, 3 måneder, seks måneder, et år. Og undersøkes en gang i året.

Hvorfor valgte oftalm?
Mange gode anmeldelser fra venner, mange vellykkede operasjoner.
Fornuftige priser.
Og siden Det var mange problemer, jeg dro til klinikken mye oftere før (5 ganger) og etter (allerede 6 ganger - observasjon) operasjon. Det er problematisk å reise til en annen by..

Skriv en anmeldelse om selskapet SvetoDar i Ivanovo

Kan du anbefale SvetoDar-tjenester til vennene dine?

Takk for merket ditt! Andre brukere vil være veldig takknemlige for deg!

Hvis du har en historie å fortelle om SvetoDar, kan du legge igjen tilbakemeldingen.

  • eiere:
  • Stjerner til nettstedet
  • Deltakelse
  • Skjul annonser
  • Heve et selskap
  • Til gulldelen
  • Reklamere
  • å redigere SvetoDar "> Få redigeringsrettigheter
  • Lag et nettsted

Legg til en anmeldelse


* Brukere som legger igjen kommentarer er alene ansvarlig for innholdet. Informasjon om IP-adresser lagres. Cataloxy.ru nettstedet er ikke ansvarlig for innholdet i anmeldelser og har rett til å overføre informasjon om forfatterne på forespørsel fra de kompetente myndighetene.

Lignende selskaper i Ivanovo

LLC "Center of Bubnovsky in Ivanovo"

En familie

Stil

Bedrifter med GULL-status i Ivanovo

GOLD-delen er en stor sjanse til å tiltrekke seg kundenes oppmerksomhet for deg selv, fordi du inntar den, og inntar de høyeste stillingene av de tusenvis av selskaper som er i katalogen. La oss se nærmere på hvordan det fungerer:

Først av alt, GOLD er en individuell blokk som viser bedriftens data. På samme tid kan besøkende se tittelen, den korte beskrivelsen og logoen din. GULL-blokker vises på alle sidene i katalogen (2 tilfeldige firmaer per side ved hver nedlasting).
Også selskaper fra GULL-delen vises på en egen side i katalogen under overskriften "FIRMS IN GOLD STATUS"

Fordeler:

Hvordan komme til GULL-delen

Det er flere enkle måter å få GULL-status på. Les om dette på selskapets hjemmeside i menypunktet GULL-seksjonen.

Det Er Viktig Å Vite Om Glaukom

26.03.2011, 12:44# 7